SATURDAY NIGHT FEVER

Hoofdafbeelding: 
Body: 

Beerschot maakt zich op voor een bijzondere avond. Het stadion gaat zaterdag om 19 uur open. De pinten zijn groter en DJ Tim Arisu zal vanaf 19.30 uur de boel opwarmen met een set in het stadion. Zijn playlist is mee opgesteld door de supporters. We vragen de fans onze spelers al van bij de opwarming een warm welkom te geven in het Olympisch Stadion.

Zaterdag 9 maart 2019. Ocharme 5 jaar nadat Beerschot kampioen werd in eerste provinciale (!) , staat onze club alweer voor een historische afspraak. Beerschot begint voor het tweede jaar op rij aan de finale van 1B en staat op 2 wedstrijden van de hoogste afdeling. Deze finale is niet alleen een bekroning van een knappe reeks dit seizoen maar ook van een ongezien parcours de laatste jaren.

Dat het Kiel zal kolken, daar twijfelt niemand aan maar voor deze speciale gelegenheid willen we het feestje wat vroeger beginnen dan anders. Laten we onze spelers al bij de opwarming nog een extra shot aan energie en adrenaline geven. Zij komen het veld op rond 19.45 uur.

Om de sfeer er al vroeg in te brengen, zullen de pinten zaterdag 33cl zijn. DJ Tim Arisu -Tomorrowland DJ en fanatiek Beerschotsupporter- zal in het stadion een set draaien vanaf 19.30 uur. Zijn playlist is mee opgesteld door onze supporters die hun voorkeur hebben doorgegeven.

We gaan er samen een onvergetelijke avond van maken. #ALLFOR1A