RESTO CLUB 13: VOL-AU-VENT TEGEN OHL

 'Resto Club 13' doet zondag 25 november weer z'n deuren open. De supporters kunnen inschrijven voor een heerlijke vol-au-vent met frieten. De prijs is 17 euro. Kinderen betalen 12 euro.

De eerste 'resto Club 13' in het opgefriste Thema Cafe viel in de smaak -het was vollen bak-  en dus gaan de deuren tegen OHL weer open. Om 14u30 staat de gereserveerde tafel klaar en kan u met vrienden en familie smakelijk toeleven naar de wedstrijd die begint om 16 uur. Vol-au-vent met frieten en een gemengde salade. Stevige en lekkere kost. Wees er snel bij. Er is plaats voor 100 eters.

Inschrijven kan tot vrijdag 23 november 16 uur,  via mail naar peter.caubergh@beerschotwilrijk.be . Ten laatste vrijdagavond zal je reservatie bevestigd worden. Betalen doe je op wedstrijddag in het Thema Cafe, met cash geld of met je opgeladen kaart (consumptiekaart of abonnement). Drank kan enkel cashless betaald worden.

Supporters zijn voor, tijdens en na de wedstrijd uiteraard ook nog altijd welkom om enkel iets te drinken in het Thema Cafe.