Reserveer je abonnement(en) voor volgend seizoen

Terwijl onze spelersgroep de volgende weken en maanden alles op alles zet om het seizoen 2013-2014 in stijl - en met de beoogde hoofdprijs - af te sluiten, kijkt het bestuur van KFCO Beerschot Wilrijk, mede op vraag van een heleboel supporters, al een beetje verder. Naar volgend seizoen.

Zo stellen we u graag nu reeds de prijzen van onze tickets en abonnementen voor de jaargang 2014-2015 voor. Meer nog... vanaf zaterdag 15 februari - ter gelegenheid van onze thuiswedstrijd tegen FC De Kempen - kan u in onze Ticket Corner terecht voor abonnementen-reservaties in het genummerde vak J op de 'kleine tribune'. Voor alle duidelijkheid zetten we alles op een rijtje...

 

* ABONNEMENTEN

Hoofdtribune (ongenummerde plaatsen): € 150

Tribunes achter de doelen (ongenummerde plaatsen): € 140

Kleine tribune, zijvakken I en K (ongenummerde plaatsen): € 140

Kleine tribune, middenvak J (genummerde plaatsen): € 150

Jeugdabonnement, jonger dan 16 jaar (ongenummerde plaatsen): € 60

 

VERKOOP: op zaterdag 15 februari vanaf 15 uur kan u in de Ticket Corner van het Olympisch Stadion uw abonnement voor de genummerde plaatsen in vak J reserveren en cash betalen. De overige abonnementen (voor ongenummerde plaatsen) worden verkocht in Café Stadion, Café De Post (Groenplaats) en de jeugdkantine aan het Universiteitsplein.

 

* TICKETS

Losse tickets voor de thuiswedstrijden van volgend seizoen kosten € 13 (volwassenen) en € 5 (jeugd van 6 tot 16 jaar). Onze allerjongste fans - jonger dan 6 jaar - mogen gratis binnen.

 

* BUSINESS SEATS

Een jaarabonnement voor de Business Seats kost volgend seizoen € 300 (exclusief BTW)

 

* PARKING KAART

En wie zich voor het seizoen 2014-2015 graag een parkingkaart aanschaft, betaalt daarvoor € 200 (exclusief BTW)

 

Eén goede raad nog: wacht niet te lang om te reserveren! Zeker de genummerde abonnementen zullen als zoete broodjes verkopen. 't Is maar dat u het weet...!