Oude Beerschot-gloriën aanstaande zaterdag in Kontich tegen Berchem Sport

 

Nostalgische derby op het kunstgras van VDP in Kontich

Supporters die zin hebben in een nostalgisch potje voetbal tussen oud-spelers van Beerschot en Berchem Sport moeten zaterdag 23 juni afzakken naar de terreinen van VDP aan de Meylweg 52 in Kontich. Want om 12 uur trekken de oude gloriën van het Kiel, en die van het Rooi, na lange tijd nog eens hun shoes aan voor een échte derby. Beerschot-man Nick Schippers (foto) en Berchem-boy Rudi Milonton tekenen voor de organisatie.

Volgende oud-Beerschotters zullen aanwezig zijn en in actie komen: Nick Schippers, Eric van Coillie, Jempi Andries, Eddy Schaessens, Marc Schaessens, Jaric Schaessens, Matthias Schaessens, Alex Camerman, Jean Rylant, Louis de Weerdt, Urbain Spaanhoven, Jos van Pelt, Ignace Suply, Peter Claessens, Paul Beloy, Paul Lambert, Willy Hof, Georges Mileos, Rudi Franck, Ronny De Sitter, Nick Goeminne, Danny van Landeghem, Marc Hertoghs, Patrick Hertoghs, Marc Teeuwen, Gino Campenaerts, Patrick Geersheuvel De Percy, Rudy Verstraeten, Erwin Sels, Patrick van Abbeny, Patrick Houben en René Mücher. Of met andere woorden: een deelnemersveld om duimen en vingers bij af te likken.

Niet te missen, dit "matchke uit de goeien ouwen tijd". Na afloop van de derby kunnen de aanwezigen met z'n allen op groot scherm naar de live-uitzending van België-Tunesië kijken. En ook daarna is het nog niet gedaan, want aansluitend op de match organiseert VDP Sport een terrasparty met véél natjes en droogjes.

Afspraak op zaterdag 23 juni vanaf 12 uur op en rond het kunstgrasveld van VDP, aan de Meylweg 52 in Kontich.

 

 

Tekst: Danny Geerts