OPROEP: Op zaterdag 30 juni maken we samen het Olympisch Stadion proper

 

Helpende handen en Handige Harry's gevraagd...

Wat is er plezanter dan op de eerste dag van de grote vakantie samen te kuisen! Voorzitter Eric die knielt om onkruid uit te trekken. Aan de andere kant van de tribune onze nieuwe commercieel directeur Christophe die de losse stoeltjes vastschroeft. En wat verder de CEO van DCA die nieuw tapijt uitrolt. Op zaterdag 30 juni kan jij getuige zijn van al die bijzondere taferelen! Op voorwaarde dat je zelf ook de handen uit de paarse mouwen steekt.

Er heerst momenteel een enorme bedrijvigheid op het Kiel. De technische commissie draait overuren om een sterke kern samen te stellen en kondigt nog transfers aan. Het bestuur pakt uit met enkele serieuze vernieuwingen zoals het cashless payment systeem en de led boarding. En eigenaar DCA haalt de graafmachines van stal om enkele broodnodige verbouwingen te doen om het comfort van de supporters te verhogen. Kortom, het is alle hens aan dek om alles klaar te krijgen voor het nieuwe seizoen.

KFCO Beerschot Wilrijk zou het enorm appreciëren om op 30 juni hulp te krijgen van de hele paarse familie voor tal van kleine en grote klussen. Bestuursleden, werknemers, jeugdspelers, sympathisanten en supporters, laten we er allemaal samen eens stevig met de borstel doorgaan en het Olympisch Stadion mooi en proper maken.

We verzamelen om 8 uur. Heerlijk toch, terwijl de zonnestralen tribune 2 in het licht zetten en de temperatuur van 17 naar 18 graden gaat. KFCO Beerschot Wilrijk zorgt voor materiaal en materieel. Voor koffie en koeken. Voor briefing en ambiance. En ‘s middags, als iedereen stinkend in het zweet staat, als het stadion blinkt en glanst, trakteert de club op drank en vlees. Tijdens een barbecue kunnen we gezellig napraten en vooruitblikken op het seizoen.

Op 30 juni is er ook de oefenwedstrijd op het veld van SV Nielse. Iedereen die komt helpen, krijgt een gratis ticket voor die eerste pot voetbal (de rest van het oefenprogramma komt er snel aan).

KFCO Beerschot Wilrijk hoopt zaterdag 30 juni veel supporters te mogen ontvangen. We gaan er samen een nuttige maar ook plezante dag van maken.

 

Together we build history.