Ook Dylan Ragolle tekent tweejaarscontract bij KFCO Beerschot Wilrijk

 

BELOFTEVOLLE VERDEDIGER VAN SV ROESELARE KRIJGT PLAATS IN KIELSE A-KERN

Net op de dag dat Marc Brys in Wilrijk verzamelen blies voor de eerste groepstraining bereikte onze club ook nog een akkoord met de 22-jarige Dylan Ragolle.

Ragolle (° 11 mei 1994 en 1,86 meter) is een rechtsvoetige verdediger die zijn voetbalopleiding genoot bij Excelsior Moeskroen en KV Kortrijk. Daar maakte hij in maart 2013 zijn debuut in eerste klasse tijdens de competitiewedstrijd tegen Standard. Het daaropvolgende seizoen werd een pechjaar voor de jonge belofte, nadat hij op training een zwaar kruisbandletsel aan de knie opliep en meer dan een half jaar 'out' was.

Vorig jaar wisselde hij naar KV Roeselare in tweede afdeling... vandaag mag hij zich lid van KFCO Beerschot Wilrijk noemen. Dylan Ragolle ondertekende op het Kiel een contract voor twee seizoenen, met één extra optiejaar.

Verder is de kans groot dat Ben Santermans vertrekt richting FC Den Bosch. Onze centrale verdediger bereikte reeds een persoonlijke overeenkomst met de Nederlandse tweedeklasser maar beide ploegen moeten nog tot een vergelijk komen. 

 

 

Tekst: Danny Geerts

Foto: KV Kortrijk