Onze wedstrijdbalschenker voor zondag: Lunch Garden

 

Lekker tafelen bij Lunch Garden Borsbeek

Na een lange carrière in de horecasector besloot Eddy Thoen 5 jaar geleden om een eigen zaak op te starten. Zijn oog viel op het filiaal van Lunch Garden in Borsbeek, Robianostraat 155. 3 jaar geleden onderging de zaak een grondige gedaanteverandering.

Er werd nagedacht over het totaalconcept. Dat resulteerde in een trendy restaurant en een jong imago. Er werd een dubbele veranda geplaatst en de menu’s werden aangepast. Zo kwamen er meer wokgerechten en pasta’s. Kaas- en garnaalkroketten werden toegevoegd. Alle gerechten kunnen ook meegenomen worden.

Nieuw op de kaart is het verwenontbijt op zondagvoormiddag. Ideaal om de dag na een wedstrijd eens lekker te ontspannen met de familie of voor een wedstrijd stevig te ontbijten. Reserveren kan ook voor groepen. Het ontbijt wordt geserveerd van 08:30 u tot 10:30 u aan €11,99 per persoon.

Hiervoor krijgt u ontbijtgranen, eitjes, spek, worstjes, gerookte zalm, verschillende soorten charcuterie en kaas, koffiekoeken, 7 verschillende broodsoorten inclusief Cava, koffie of thee en fruitsap. Doet het u ook al watertanden?

Eddy Thoen volgt onze club al meer dan 20 jaar op de voet, als hevig supporter in Vak I, maar ook een zevental jaar als actief scoutinglid in de onderbouw. Door de uitbouw van de eigen zaak staat dit momenteel op een laag pitje maar ooit wordt deze draad misschien wel terug opgepikt. Eddy gelooft volop in het nieuwe project Beerschot en is ook lid van de “Vrienden van het Olympisch Stadion”.

Laat ons Eddy Thoen van Lunch Garden Borsbeek aanmoedigen bij de aftrap die hopelijk een nieuwe overwinning inleidt.

 

 

Tekst: Koen Truyens