Onze wedstrijdbalschenker voor zaterdag: Deco-son

Hoofdafbeelding: 
Body: 

 

 

DECO-SON, UW PAARSWITTE PARTNER IN INTERIEUR EN DECORATIE

Deco-Son is al jaren een begrip in het Antwerpse. Het bedrijf werd opgericht in 1992 door Karel De Peuter. Wat begon als eenmanszaak is in 25 jaar uitgegroeid tot een doorwinterde bvba. Het bedrijf aan de Tabakvest in hartje Antwerpen telt 8 werknemers en is steeds op zoek naar nieuwe gemotiveerde collega’s om het team te versterken. Er wordt gewerkt over heel België maar ook in de buurlanden Nederland, Duitsland, Frankrijk, zelfs in Spanje. Robbie De Peuter is mee in het bedrijf gestapt toen hij 19 was. Hij draait nu al een 9 jaar mee en is zaakvoerder geworden. Beerschot en KFCO Beerschot Wilrijk hebben een speciale plaats in z’n hart. Het gaat zover dat een tijd terug het logo van Deco-Son werd aangepast met paarswitte kleuren.

Deco-Son doet voornamelijk schilderwerken zowel binnen als buiten, maar ook voor renovatie- en decoratiewerken kan u bij hen terecht. Van gyproc, bezetting, vloer- en parketwerken tot badkamerrenovatie, gordijnen en behangpapier. Gevelwerken zijn hen absoluut niet vreemd met verschillende afwerkingen zoals schilderen, kaleien, spuitkurk of buitenbezetting.

Wanneer u beroep doet op Deco-Son levert de firma u twee specialisten voor de prijs van een, een expert die u bijstaat met advies op vlak van decoratie en een vakman die uw woning een complete make over kan geven, in overleg en volgens uw wensen.

Twijfelt u om een modern interieur met muurdecoratie in barokke stijl te combineren of bent u op zoek naar een opvallend behangpapier als blikvanger? Mag het ietsje meer zijn? Wenst u ook een badkamer te renoveren? Ergens een muur bijplaatsen in gyproc? Mooie vloer met tegels, parket, laminaat of vast tapijt? Tegels tegen de muur van uw keuken? Vraag het aan Deco-Son.

 

Tekst: Koen Truyens