Onze trainer na het 2-1-verlies bij KV Oostende

 

Stijn Vreven: “Individuele fouten maken hier vandaag het verschil“

“Net als vorige woensdag na onze thuiswedstrijd tegen STVV ben ik ook nu weer ontgoocheld, want voor de tweede keer op rij lijden we een onnodige nederlaag”, begon Stijn Vreven in de perszaal van de Versluys Arena aan zijn wedstrijdanalyse.

“Ik vond dat het verschil tussen KV Oostende en Beerschot minimaal was. Bij mijn team miste ik echter gogme en persoonlijkheid. Bovendien lieten we enkele kansen onbenut. Ik denk dan aan die 100%-kans voor Fessou Placca in de eerste helft toen het 0-1 stond… en aan die al even 100%-mogelijkheid voor Tarik Tissoudali net na de rust, toen die alleen op de thuisdoelman afging. Op die momenten misten we de efficiëntie en de koelbloedigheid. Het zijn die details – eigenlijk zijn het geen details maar beslissende fasen – die het verschil maken tussen 1A en 1B.”

“Ook in verdedigend opzicht waren het individuele fouten die ons nekten”, aldus nog Vreven. “Zeker van de routiniers in mijn elftal verwacht ik meer en beter. Met het oog op de toekomst – of die voor Beerschot nu in 1A of in 1B ligt – was dit voor mij hoe dan ook een leerrijke namiddag.”

 

 

Tekst: Danny Geerts

Foto: Jan Mees