NOG 500 EXTRA TICKETS VOOR BEERSCHOT-KV MECHELEN

Hoofdafbeelding: 
Body: 

Er zijn nog 500 extra tickets te koop voor Beerschot-KV Mechelen. Donderdagavond kreeg de club de toelating van de stad Antwerpen om ook tribune 2 voor de helft te vullen. De ticket corner is vrijdag al om 10 uur open. Er zullen zaterdagavond meer dan 10 000 toeschouwers zijn voor de eerste finalematch. 

Even nadat alle beschikbare tickets waren verkocht, kreeg Beerschot enigszins verlossend nieuws van de stad Antwerpen. Tribune 2 mag alsnog geopend worden op voorwaarde dat maximum de helft van de capaciteit benut wordt. Het was het einde van een dagenlang overleg over de stabiliteit van de tribune. Beerschot had de tribune laten keuren conform de regels en het koninklijk besluit. Voor de stad Antwerpen volstond de keuring echter niet. Uiteindelijk hield de stad rekening met het onbegrip en de bezorgdheid van de club en met de vraag naar meer tickets. 

Zoals steeds worden er plaatsen vrijgehouden voor onze jeugdspelers. Daarnaast is er op tribune 2 nog plaats voor 500 andere supporters. Een deel van die tickets zijn donderdagavond al online beschikbaar. Nog enkele honderden tickets zullen vrijdag in de ticket corner verkocht worden. De ticket corner is vrijdag al om 10 uur open.