MEMORIAL MARC STEENACKERS TEGEN PANATHINAIKOS

Beerschot speelt op zaterdag 20 juli, voor de Memorial Marc Steenackers, tegen de meervoudige Griekse kampioen Panathinaikos. Mits goedkeuring van de bestuurlijke overheid en officiele bevestiging van Panathinaikos, wordt het de enige oefenwedstrijd in het Olympisch Stadion en de eerste op de nieuwe grasmat. Beerschot presenteert tegen de Griekse traditieclub ook het nieuwe wedstrijdshirt. 

Een week voor de eerste speeldag in 1A, ontvangt Beerschot Panathinaikos. De 'Greens' uit Athene  zijn 20-voudig kampioen en wonnen al 18 keer de Griekse Beker. Deze belangrijke oefenwedstrijd zal gespeeld worden ter nagedachtenis van onze algemeen directeur Marc Steenackers die in 2017 overleed.

De Memorial Marc Steenackers is de enige oefenwedstrijd die in het Olympisch Stadion zal gespeeld worden, op de gloednieuwe grasmat. Al is het nog even wachten op de formele en officiele toelating van de bestuurlijke overheid.

Ook de wedstrijdshirts voor het seizoen 2019-2020 worden op zaterdag 20 juli gepresenteerd en gelanceerd. Het shirt is een eigen ontwerp met een strak design en fijne details, een must have voor de Beerschotsupporters. Het zal uiteraard ook te koop zijn in onze pop-up store die zaterdag 15 juni opent, aan het Hopland in Antwerpen. Meer info daarover volgt. Lees nu al:  https://www.beerschotwilrijk.be/nl/beerschot-wilrijk/nieuws/beerschot-opent-pop-up-store. Hou zaterdag 15 juni en zaterdag 20 juli alvast vrij in je agenda.

Beerschot opent z'n oefenprogramma op donderdag 27 juni in en tegen FC Kontich. Ook tijdens de oefenstage in het Nederlandse Delden van zondag 7 juli t/m zaterdag 13 juli worden nog 2 oefenwedstrijden voorzien, tegen sterke ploegen.

Maandag 17 juni staat de eerste training op het programma.
 

OEFENPROGRAMMA SEIZOEN 2019-2020

Datum

Uur

Thuis

Uit

Veld

Donderdag 27 juni

19.00 uur

FC Kontich

Beerschot

FC Kontich

Zondag 30 juni

19.00 uur

RVC Hoboken

Beerschot

RVC Hoboken

Woensdag 3 juli

19.00 uur

Sporting Hasselt

Beerschot

Sporting Hasselt

Zaterdag 6 juli

19.00 uur

Beerschot

FC Duffel

RVC Hoboken

Woensdag 17 juli

19.00 uur

Beerschot

Panachaiki GE

Te bevestigen

Zaterdag 20 juli

19.00 uur

Beerschot

Panathinaikos

Olympisch Stadion

Dinsdag 23 juli

19.00 uur

Rupel Boom

Beerschot

Rupel Boom