Mededeling van het bestuur

Beste supporters,
 
Via deze weg wenst het bestuur van KFCO Beerschot Wilrijk haar supporters, die week na week op post zijn om de club te ondersteunen, nogmaals uitdrukkelijk te bedanken. Jullie massale opkomst is de basis van onze club. De sfeer was zondag alweer indrukwekkend!
 
Het bestuur heeft echter tot haar spijt moeten vaststellen dat tijdens (en na) de wedstrijd van afgelopen zondag tegen Excelsior Kaart, een aantal supporters van de bezoekers zich allerminst sportief heeft gedragen. Dit gedrag kunnen wij niet tolereren, en we zullen naar de toekomst toe dan ook de nodige maatregelen nemen.
 
Tegelijkertijd bedanken wij jullie, KFCO Beerschot Wilrijk-supporters, wél voor jullie positieve ondersteuning. In het verleden werden onze supporters regelmatig - en al te vaak ook ten onrechte - met de vinger gewezen. Welnu, jullie uitermate sportieve gedrag mag een voorbeeld genoemd worden voor elke voetbalclub. Dit is de enige juiste manier om ons project te (blijven) ondersteunen. Dat we allemaal samen: supporters, spelers en bestuur, iets unieks aan het opbouwen zijn, mag voor iedereen duidelijk zijn. En enkel indien onze club zich zowel thuis als uit blijvend kan laten opmerken door én goed voetbal, én een fantastische supportersgroep - en we ons bovendien niet laten 'vangen' aan provocaties van misnoegde supporters - kunnen we blijven groeien.
 
Daarom, nogmaals: proficiat! En, we blijven op jullie positieve steun en aanwezigheid rekenen!
 
Tene Quod Bene