KV MECHELEN-BEERSCHOT OP GROTE SCHERMEN IN STADION

De Beerschotsupporters zullen KV Mechelen-Beerschot in het Olympisch stadion kunnen volgen. Voor deze speciale gelegenheid zakt het grootste mobiele scherm ter wereld af naar het Kiel. Een ticket kost 5 euro. Onze abonnees krijgen voorrang en een consumptie. Alle info over de verkoop volgt maandagnamiddag. Bekijk de website en volg onze social media om op de hoogte te blijven.

Net als vorig jaar zullen de supporters de terugwedstrijd van de finale op enkele grote schermen in het Olympisch stadion kunnen volgen. Ook 'the black pearl', het grootste mobiele scherm ter wereld -liefst 144 vierkante meter-, wordt opgesteld zodat de vele duizenden supporters de wedstrijd van het jaar in ideale omstandigheden zullen kunnen bekijken. KV Mechelen-Beerschot is zaterdag 16/03 om 16 uur.

Na de 0-0 in de heenwedstrijd blijft Beerschot ervan overtuigd dat het de vijfde promotie in evenveel jaar kan pakken. 950 Beerschotsupporters kunnen de terugmatch in het AFAS stadion volgen. Beerschot wil er alles aan doen om ook die vele andere duizenden supporters te verzamelen om samen naar de clash te kijken. Bij een eventuele promotie zal ook het kampioenenfeest zaterdagavond in het Olympisch stadion zijn.

Een ticket om de promotiewedstrijd te volgen op groot scherm kost 5 euro. Eerst zullen onze abonnees de tijd en de kans krijgen om tickets te kopen. Zij krijgen ook 2,5 euro cadeau op hun abonnement. Daarna kunnen de andere supporters zitjes bestellen voor dit unieke event. De verkoop zal zowel online als in de ticket corner zijn. Als u nog geen online account hebt, maak er alvast een aan. Ook met nieuwe accounts kan er besteld worden.

Maandagnamiddag verschijnt alle info op de website en komt u alles te weten over de verkoop. Volg ook onze social media en...spread the news! #ALLFOR1A