LADIES NIGHT: PRALINES EN CAVA

Beerschot verwent zondag z'n vrouwen. In aanloop naar Valentijn krijgen ze gratis tickets  en pralines. De eerste 500 krijgen er nog een glas cava in het thema cafe bovenop. We zullen enkele honderden vrouwelijke fans extra hebben. En er kunnen er nog bij!

Al meer dan 200 vrouwen, meisjes en andere jongedames schreven zich in voor de ladies night van zondag. Een ladies 'night' in de namiddag, moet kunnen. We are Beerschot, weet je wel...

Inschrijven via mail kan niet meer maar vrouwen die zondag naar de ticket corner komen, krijgen nog steeds een gratis ticket.

De gratis tickets zijn enkel voor vrouwen en enkel voor tribune 4. Tickets voor genummerde zitjes in een van de andere tribunes uitdelen is technisch en praktisch niet haalbaar.

Enkele tientallen groepjes van vriendinnen en familieleden mailden en zullen zich zondag melden aan de ticket corner (vanaf 13u30) en samen naar Beerschot-Union (16u) gaan kijken. Om het nog gezelliger te maken krijgen ze van de club en van Leonidas-Kiel paarse pralines met een vulling van kers en vlierbes.

En om het feestje compleet te maken, biedt Beerschot aan 500 vrouwen een glas cava aan. Ben je bij de eerste 500, dan krijg je in de ticket corner een bonnetje voor een glas cava in het thema cafe.

Het spreekt voor zich dat we ook onze vrouwelijke abonnee's niet vergeten. Als zij zondag hun abonnement laten zien in de ticket corner, krijgen ook zij een cava-bonnetje als ze er snel genoeg bijzijn. En ook zij zullen aan de ingang een 'We are 13' zakje pralines krijgen.

We belonen onze purple ladies en hopen ze ook te horen!

Met dank aan Leonidas-Kiel
Sint-Bernardsesteenweg 131
2020 Antwerpen