LADIES NIGHT: GRATIS TICKETS EN PRALINES

De volgende thuismatch is op zondag 10/02 tegen Union. In aanloop naar Valentijn mogen dan alle vrouwen en meisjes gratis binnen. Op voorwaarde dat ze hun vriendinnen meepakken en inschrijven! We zullen ook onze trouwe vrouwelijke ratjes niet vergeten. Zij krijgen paarse pralines van de Leonidas winkel op het Kiel. Omdat we ze graag zien. 

Tribune 4 zal tegen Union een vrouwelijk tintje krijgen. Beerschot nodigt alle vrouwen uit en geeft ze naast tickets ook 2 heerlijke, paarse Leonidas pralines in de vorm van een hartje en met cuberdon vulling.

Dus. Vrouwen. Jong en oud. Verenig u en zak zondag 10/02 af naar het Kiel. Kom met uw ploeg, uw vereniging, uw zussen en nichten of met uw vriendinnen. Van zodra u een tof en vrouwelijk gezelschap gevormd hebt van minstens 3 personen kan u inschrijven en liggen uw tickets op 10/02 klaar in de ticket corner.

Zeg, en hebt u een negatief beeld van voetbal? Of denk u niet te houden van het spelletje of van het macho gedrag in het stadion en op het veld? Wel, dit is uw kans om al die gevoelens eens af te toetsen.

Verzamel uw vriendinnen en maak er een origineel zondags uitje van. De hartjespralines van Leonidas-Kiel en de liefde van Beerschot krijgt u er zomaar bij.

Overtuigd? Mail dan het aantal vrouwen waarmee u komt en onder welke naam uw tickets moeten klaarliggen in de ticket corner naar community@beerschotwilrijk.be . Alleen vrouwen zullen met die tickets toegelaten worden. 

Met dank aan Leonidas-Kiel
Sint-Bernardsesteenweg 131
2020 Antwerpen