LAATSTE DAGEN VROEGBOEKPERIODE: MIS DEZE KANS NIET

De vroegboekperiode wordt met 2 dagen verlengd. Nog tot en met zondag 9 juni kunnen onze supporters een abonnement kopen aan dezelfde tarieven als vorig seizoen in 1B. De ticket corner is woensdag, donderdag en zondag open. De online verkoop stopt vrijdagavond, middernacht. Volgende week gaan de prijzen omhoog. We zijn al met 5500. Kom erbij. Join the Beerschot family!

Zondag is de laatste dag van Operatie Abo. Tot dan gelden dezelfde tarieven als vorig seizoen in 1B. Daarna worden de prijzen voor volwassenen aangepast. De voordelige tarieven voor jongeren (alle tribunes) en studenten (tribune 4) blijven wel dezelfde.

Om alle supporters nog de kans te geven te profiteren van deze actie, is de vroegboekperiode met 2 dagen verlengd. Online kan je bestellen tot vrijdagavond, middernacht. De ticket corner heeft extra openingsuren. Naast woensdag en donderdag, kan je daar ook zondagnamiddag van 15.00 uur tot 18.00 uur nog een abonnement kopen aan dezelfde tarieven als vorig seizoen in 1B.

Voor supporters die hun plaats willen wisselen, verandert er niets. Zij blijven welkom in de ticket corner, zondag van 10.00 uur tot 14.00 uur. Let op: wie z'n plaats wil verlengen, heeft online voorrang t/m vrijdag, en t/m donderdag in de ticket corner. Zondagnamiddag is de plaats mogelijk verkocht.

Hieronder kan je de huidige en de aangepaste prijzen vergelijken.

 

TARIEVEN SEIZOEN 2019-2020  

 

volwassenen

6 t/m 15j (*)

16 t/m 18j (*)

-6j (*)

 

t/m 9 juni

vanaf 12 juni

 

 

 

T3

   250 euro

   265 euro

50 euro

125 euro

gratis

T4

   180 euro

   190 euro

50 euro

125 euro

gratis

T1

   290 euro

   305 euro

50 euro

125 euro

gratis

VIP (**)

   636 euro

   670 euro

x

x

x

 

(*) leeftijd op 1/01/2019
(**) enkel in de ticket corner, of mailen naar vip@beerschotwilrijk.be
 

 

VOORDEELTARIEVEN TRIBUNE 4

 

t/m 9 juni

vanaf 12 juni

Familie volwassenen (*)

153 euro

165 euro

Studenten (**)

125 euro

125 euro

 

(*)
-Niet online te bestellen of te verlengen, enkel in de ticket corner met ingevuld formulier.
 Download het formulier hier
-Voor jongeren en studenten is er geen extra korting. Zij hebben reeds voordeeltarieven.
-Studenten en jongeren mogen wel mee op formulier.
-Enkel voor tribune 4

 

(**)
-Enkel op vertoon van een studentenkaart of een bewijs van de onderwijsinstelling bij aankoop in de ticket corner, geen online verkoop
-Enkel voor tribune 4
 

T/M VRIJDAG 7 JUNI: VROEGBOEK ONLINE

T/M ZONDAG 9 JUNI: VROEGBOEK TICKET CORNER
-woensdag 5 juni:   13.00 uur - 20.00 uur
-donderdag 6 juni:  17.00 uur - 20.00 uur (laatste dag verlenging)
-zondag 9 juni:         15.00 uur - 18.00 uur 

ZONDAG 9 JUNI: WISSELDAG TICKET CORNER
-10.00 uur - 14.00 uur

VANAF DONDERDAG 13 JUNI: START VERKOOP NIEUWE TARIEVEN
-maandag 10 juni en dinsdag 11 juni geen verkoop

Online bestellen kan via beerschot.tickethour. Online betalen gebeurt met Bancontact of Via iDEAL. In de ticket corner kan je zowel cash als via Bancontact betalen.

Voor de afhaling kan je kiezen tussen de ticket corner en de Beerschot pop-up store aan het Hopland in Antwerpen (lees: https://www.beerschotwilrijk.be/nl/beerschot-wilrijk/nieuws/beerschot-opent-pop-up-store). Of je kan je nieuwe abonnement thuis opgestuurd krijgen voor 8 euro.

Neem rustig de tijd om alle opties te bekijken en alle gegevens juist in te vullen. Op https://www.beerschotwilrijk.be/nl/beerschot-wilrijk/tickets-abonnementen/koop-je-tickets-online is gedetailleerd uitgelegd hoe te bestellen.

Heb je toch nog vragen of problemen, mail dan een screenschot van jouw probleem naar tickets@beerschotwilrijk.be  en geef daarbij je volledige naam, indien mogelijk cus-nummer, en het e-mailadres dat je hebt gebruikt om in te loggen. We helpen je binnen de 48 uur verder.

CONSUMPTIEKAART

Je consumptiekaart blijft volgend seizoen geldig. Staat er nog een bedrag op je abonnement, dan wordt dat bij de start van het volgende seizoen overgezet op je nieuwe abonnement.

ANDERSVALIDEN

Andersvaliden hebben gratis toegang tot de daarvoor voorziene plaatsen. Een abo voor een begeleider kost 100EU. Dit kan enkel gekocht worden in de ticket corner.