Kuisploeg KFCO Beerschot Wilrijk pakt Olympisch Stadion aan

"SAMEN UIT, PROPER THUIS!"

In de aanloop naar onze thuiswedstrijd tegen Sint-Lenaarts van zaterdagavond aanstaande gaat de kuisploeg van KFCO Beerschot Wilrijk vanaf vandaag het Olympisch Stadion nog eens een grondige opfrisbeurt geven, zodat onze voetbaltempel er straks weer piekfijn uitziet. Naast het proper maken van de vele paarse en witte zitjes in de tribunes zal ook de vele rommel en ander afval verwijderd worden. In dat opzicht vragen we aan onze supporters graag hun medewerking: gelieve voor, tijdens en na onze thuiswedstrijden alle afval niet achteloos op de grond te gooien, maar wél in de plastiek zakken te deponeren die in elk vak beschikbaar zijn. Kleine moeite toch? Zodat we met z'n allen in een proper Olympisch Stadion van het voetbal van onze jongens kunnen genieten. Afgesproken? Bedankt!

 

GRATIS PARKING AAN DE CROMWELL TANK

KFCO Beerschot Wilrijk meldt ook dat de parking rond de Cromwell tank aan de Jan Van Rijswijcklaan tijdens wedstrijddagen gratis beschikbaar is voor onze supporters... zo lang u uw wagen maar binnen de vierentwintig uur van de parking verwijdert. En dat mag, zelfs na een uitgebreide Kielse after-party, geen probleem zijn. Dus, laat u niet afschrikken door de slagbomen bij de ingang van de parking: u kan er uw wagen op wedstrijddagen kwijt zonder te betalen.

 

THUISWEDSTRIJD TEGEN VV VOSSELAAR OP VRIJDAGAVOND

Onze thuiswedstrijd tegen VV Vosselaar, oorspronkelijk voorzien op zaterdag 15 november, wordt in samenspraak met de tegenstander én na goedkeuring door de KBVB, verplaatst naar vrijdagavond 14 november, met aftrap om 20.30 uur.

 

Tekst: Danny Geerts

Foto: archief