Kom onze oud-Beerschotters zaterdag aanmoedigen in Edegem

 

Patrick Vervoort, Paul Lambert, Nick Schippers, Eddy en Marc Schaessens, en nog vele anderen trekken hun voetbalschoenen weer aan

 

Net als vorig jaar plannen de oud-Beerschotspelers aanstaande zaterdag 15 juni een reünie op de voetbalvelden van Ik Dien, Kattenbroek 15 in Edegem. Ook Antwerp, Berchem Sport en KV Mechelen treden er aan in een mini-competitie. Het initiatief kreeg de naam "Move to Sport Cup" mee, een actie voor het goede doel. Zo gaat de totale opbrengst naar het onderzoek naar MS.

Het wedstrijdgedeelte begint om 13.30 uur met een wedstrijd tussen een team van BV's (met onder anderen Jonas Van Geel, Jelle Cleymans, Bruno Vanden Broecke, Gujgu Baul,...) en de MS Stars.

Beerschot speelt om 14.30 uur tegen Berchem Sport. Voor Beerschot hebben volgende spelers hun aanwezigheid bevestigd: Nick Schippers, Eddy en Marc Schaessens, Patrick Vervoort, Paul Lambert, Eric Van Coillie, Sven Mertens, Georges Mileos, Rudi Frank, Ronny De Sitter, Gert Van Gestel, Steve Robrechts, Johan Wouters, Frank Devoecht en Geert Mestdagh. De winnaar speelt daarna tegen de winnaar van de wedstrijd Antwerp-KV Mechelen.

De wedstrijden worden gespeeld op kunstgras, met acht tegen acht, en duren 2 x 20 minuten.

Naast de wedstrijden is er voor iedereen voldoende animatie voorzien, natjes en droogjes,... Kortom, vollen bak ambiance.

U  komt toch ook eens piepen...?!