Knappe prestatie maar nipte nederlaag voor onze beloften tegen leider

 

Leider KV Mechelen scoort enige treffer in het slotkwartier

Beloften: BEERSCHOT - KV MECHELEN  0 - 1

Het beloftenteam van Beerschot is er gisterenavond niet in geslaagd om leider KV Mechelen zijn tweede seizoensnederlaag aan te smeren. Nochtans toonden de jonge Kielenaars zich de ganse wedstrijd minstens even sterk dan de koploper. Zelfs met z'n tienen, nadat doelman Jordi Nolle vroeg in de tweede helft werd uitgesloten na een noodrem-overtreding. Het leverde meteen de vuurdoop op voor de 16-jarige Senne Goossens onder de lat. Die deed dat voortreffelijk en was kansloos op het enige doelpunt.

Ondanks de nipte nederlaag toch tevreden gezichten in de Kielse kleedkamer. Zowel qua inzet, beleving en ook op het vlak van intrinsieke klasse hielden onze jonge jongens immers gemakkelijk gelijke tred met de soevereine leidersploeg. In zoverre dat een gelijkspel zeker verdiend was geweest.

Trainer Hernan Losada moest in zijn elftal wel plaats voorzien voor Fessou Placca, Irakli Bugridze en Diego Montiel, drie A-kernspelers die extra matchritme opdeden.

Volgende week maandagavond trekken onze beloften naar Oud-Heverlee Leuven, de tweede in de stand.

 

* DOELPUNT: 73' 0-1

* BEERSCHOT: Nolle, El Hadj, Van De Vyver, Heyvaert (78' Ndombasi), Van De Venne, G. Van Camp (48' Goossens), Vereeck, Montiel (63' Simons), Bugridze, De Keersmaecker, Placca (61' Keisers)

* GELE KAARTEN: Van De Venne, El Hadj

* RODE KAARTEN: 46' Nolle

 

 

Info en tekst: Jeroen Jacobs en Danny Geerts

Foto: Jan Mees