KFCO BEERSCHOT WILRIJK-WESTERLO: DE GENERATIEMATCH

ONE BLOOD. ONE FAMILY. BEERSCHOT.

KFCO Beerschot Wilrijk-Westerlo van zaterdag 19/01 (20.30u) wordt de 'generatiematch'. We willen graag alle ouders en kinderen bedanken die samen naar Beerschot komen. Beerschot en skipiste Aspen delen fantastische prijzen uit.

Er zijn elke wedstrijd vele papa's en mama's die met hun zoon of dochter naar het Olympisch stadion komen. Een wedstrijd van Beerschot bijwonen is voor hen een gezinsuitstap.

Om hen te bedanken en aan te moedigen, nodigen we zaterdag alle papa's en mama's met hun kinderen uit in een van onze photobooths aan de hoofdingang. Elke papa of mama die met z'n oogappel in de photobooth duikt, krijgt een foto onder de noemer 'One blood. One family. Beerschot.' Neem toffe en gekleurde Beerschotattributen mee om de foto op te vrolijken.

Van 19 uur tot 20.30 uur kunnen er foto's genomen worden. Indien mogelijk, kom al tussen 19 uur en 20 uur om te vermijden dat er een wachtrij ontstaat vlak voor de aftrap van de alweer belangrijke wedstrijd.

De foto is een mooie herinnering en geeft kans op mooie en waardevolle prijzen:

-Skipiste Aspen in Wilrijk geeft 100 duotickets (ouder/kind) voor een uur gratis skien, ter waarde van 38 euro/duoticket.

-10X2 duo's (ouder/kind) worden als VIP's behandeld op de thuiswedstrijd tegen Union van zondag 10/02 (16u). Zij worden ontvangen met een drankje, mogen een kijkje nemen achter de schermen, beleven de opwarming en de aftrap naast het veld, krijgen zitjes op de hoofdtribune en ontmoeten na de match enkele spelers.

Dus, mama's, papa's en kinderen, kom zaterdag een beetje vroeger voor de foto, daarna gaan we er allemaal samen voor zorgen dat Beerschot leider blijft. De foto zal een mooie herinnering zijn en velen van jullie zullen een bijzondere beloning krijgen.

#ONEBLOODONEFAMILYBEERSCHOT