KERSTACTIE: MINI-ABO VOOR DE EINDSPRINT

Heb je geen abonnement en wil je de laatste 4 thuiswedstrijden van het seizoen toch komen kijken, dan kan je vanaf nu een mini-abonnement kopen. We zullen er een voordelig  feestpakketje van maken. Dan kan je het ook als geschenk geven in de kerst- en nieuwjaarsperiode die eraan komt. En parkeren in den Tir kan ook heel goedkoop vanaf nu. Voor 49 euro krijg je een plaats voor alle resterende thuismatchen dit seizoen. We gaan samen voor een mooi einde van 2018 en een straffe start van 2019!

EEN ABO VOOR DE EINDSPRINT

KFCO Beerschot Wilrijk is een knappe reeks aan het neerzetten en is volop in running voor de tweede periode. Het staat bijna vast dat de strijd spannend zal zijn en lang zal duren. Na de winterstop zijn er nog 8 belangrijke matchen waarvan 4 in het Olympisch stadion. Zo ontvangen we KV Mechelen en Union nog thuis in 2019.

zaterdag 19/01                    20u30                                    KFCO Beerschot Wilrijk - Westerlo
weekend van 26/01 (nog niet vastgelegd)                    kFCO Beerschot Wilrijk - KV Mechelen
weekend van 09/02 (nog niet vastgelegd)                    KFCO Beerschot Wilrijk - Union
weekend van 22/02 (nog niet vastgelegd)                    KFCO Beerschot Wilrijk - Roeselare

Voor wie deze laatste 4 thuiswedstrijden van de reguliere competitie wil beleven in het Olympisch stadion bieden we een voordeeltarief aan. Een Beerschot gadget, een paarse geschenkverpakking en 2 consumpties krijg je er gratis bij. Bovendien, stel dat er een finalewedstrijd komt, dan hebben de houders van een mini-abonnement voorrang voor het kopen van een ticket. Dat voordeel geldt ook voor onze andere abonnees.
 

2019 mini-abo

Tribune 1 (ABCD)

Tribune 3 (IJK)

Tribune 4 (LMNOP)

volwassenen

79 euro

69 euro

49 euro

Kinderen 6j t/m 15j

25 euro

25 euro

25 euro

Kinderen jonger dan 6

gratis

gratis

gratis

Je kan de mini-abonnementen hier online bestellen of kopen in de ticketcorner. De openingsuren vind je hier.

VOORDELIG PARKEREN

KFCO Beerschot Wilrijk en APCOA leggen goedkope parkingplaatsen onder de kerstboom. Voor 49 euro krijg je een plaats in parking Den Tir voor alle resterende thuismatchen dit seizoen.

Geraak je niet aan het Olympisch Stadion met fiets of openbaar vervoer, en wil je altijd en comfortabel kunnen parkeren, dan biedt deze formule een oplossing. De beveiligde Parking Den Tir ligt op ietsje minder dan 1 km van het Olympisch Stadion. Het is 8 minuten stappen of zo'n 11 minuten slenteren.

Voor 49 euro (incl BTW) wordt er voor Beerschotsupporters een plaats gereserveerd vanaf 3u30min voor de aftrap van de match. En dit op alle wedstrijddagen! Ook voor Beker- en eventuele finale- en/of playoffwedstrijden. Deze prijs geldt dus voor minstens 7 wedstrijden, het kunnen er meer dan 10 worden.

Wil je genieten van dit feesttarief of heb je nog vragen, mail naar peter.caubergh@beerschotwilrijk.be

 

Parkeergarage Den Tir
Sint Bernardsesteenweg 214
2020 Antwerpen