Eén jaar geleden overleed Marc Steenackers

 

Marc Steenackers, voor eeuwig en altijd in ons paars-witte hart

Vandaag is het exact één jaar geleden dat onze Algemeen Directeur Marc Steenackers het leven liet in een tragisch auto-ongeluk in Wilrijk. Zijn onverwacht overlijden blijft onwezenlijk op menselijk vlak, maar ook sportief en organisatorisch hangt zijn wegvallen onverminderd als een donkere wolk boven het Olympisch Stadion.

KFCO Beerschot Wilrijk, zijn supporters en de vele vrienden van Marc zijn de voorbije maanden zijn nalatenschap en de vele mooie herinneringen blijven koesteren. Onder meer met een jaarlijkse herdenkingswedstrijd "Memorial Marc Steenackers" en dat grote spandoek op tribune 2 waarbij hij - als Algemeen Directeur én echte Beerschotter - bij elke thuismatch symbolisch een oogje in het zeil houdt.

Eergisteren slaagde KFO Beerschot Wilrijk er spijtig genoeg niet in om de grote promotiedroom van de club én van Marc te verwezenlijken. Maar uitgesteld is niet verloren...

Vandaag denkt de ganse Beerschot Wilrijk-familie net nog iets meer en langer aan Marc... en geven we zijn ouders Martha en Smeddy en zijn vriendin Jess een dikke knuffel.

 

 

Tekst: Danny Geerts

Foto: Reportage Gazet van Antwerpen