Info combi-verplaatsing naar KV Mechelen

 

Elfhonderd tickets in Mechelen

Net als voor de verplaatsing van aanstaande zondag naar Union, is ook voor de uitmatch naar KV Mechelen van zondag 21 oktober de combi-regeling van kracht. 

De supporters van KFCO Beerschot Wilrijk krijgen voor deze competitiewedstrijd "Achter de Kazerne"  een totaal van 90 zitplaatsen (vak Z1) en 999 staanplaatsen (vak Z2) toegewezen. Allemaal overdekt. Tickets kosten 21 euro (volwassenen) en 16 euro (onder de 19 jaar) voor de zitplaatsen; of 16 euro (volwassenen) en 12 euro (onder de 19 jaar) voor een staanplaats.

Wie mee wil naar het AFAS-stadion in Mechelen kan enkel en alleen terecht bij onze supportersclubs, Een lijst van onze supportersclubs vind je hier: http://www.beerschotwilrijk.be/nl/supportersclubs 

Er worden maximaal 22 supportersbussen toegelaten. Op de wedstrijddag worden geen tickets meer verkocht. Het bezoekersloket in Mechelen is enkel open voor het afhalen van gratis tickets voor rolstoelgebruikers en buschauffeurs. Rolstoelgebruikers én hun begeleiders dienen hun gratis ticket vooraf aan te vragen via ticketing@kvmechelen.be. Er zijn maximaal 6 plaatsen voor rolstoelgebruikers voorzien.

 

Info voor onze supportersclubs: de deadline voor het bestellen van tickets is vrijdag 19 oktober om 18 uur. Tickets kunnen worden afgehaald in de Ticket Corner van het Olympisch Stadion op zaterdag 20 oktober tussen 12 en 13 uur.

 

Hou ook rekening met de volgende afspraken, die worden opgelegd door de thuisclub en de ordediensten:

* het drankpunt voor de bezoekende supporters sluit onherroepelijk bij de aanvang van de tweede helft

* het is toegelaten om eten en drank mee te brengen in de tribunes

* tifo's moeten op voorhand worden aangevraagd bij de veiligheidsverantwoordelijke

* PVC-vlaggenstokken zijn toegelaten indien zij niet langer zijn dan 2 meter

* spandoeken en vlaggen groter dan 2 x 2 meter moeten brandwerend behandeld zijn

* zijn NIET toegelaten: papiersnippers, confetti, rollen toiletpapier, megafoons, vuvuzela's, toeters met drukgas, fluitjes, laserstralen en pyrotechnisch materiaal