HAPPY HOUR TEGEN KV MECHELEN

De clash met KV Mechelen komt eraan. KFCO Beerschot Wilrijk wil er samen met z'n fans een groot feest van maken en biedt in het stadion een happy hour aan. Van 19 uur tot 20 uur pils en frisdranken aan halve prijs!

Op 14 september is het zover. Dan staan de twee populairste ploegen van 1B tegenover elkaar in het Olympisch Stadion. KFCO Beerschot Wilrijk-KV Mechelen wordt een druk bijgewoonde, geladen en veelbesproken wedstrijd.  Club en supporters kijken enorm uit naar 'vrijdag de veertiende'  en willen er een onvergetelijke avond van maken.

Uitzonderlijk gaan de poorten die avond 1,5 uur voor aanvang van de wedstrijd open. Onze supporters kunnen binnen vanaf 19 uur en worden meteen getrakteerd op een happy hour.
Van 19 uur tot 20 uur worden pils en frisdranken aan halve prijs aangeboden. Dit geldt voor alle buitentogen voor de thuissupporters, Bar Grisar (T1) en het Themacafe. Aan de food corner van T3 zal een DJ voor extra ambiance zorgen. Die muziek zal ook weerklinken in T4.

Na het happy hour moeten de tribunes een kolkende paarse zee worden. KFCO Beerschot Wilrijk, de sfeergroepen en onze overkoepelende supportersvereniging TQB overleggen over sfeeracties.  Laat u niet afschrikken door de strenge ticketvoorwaarden die ons opgelegd worden. 'Vrijdag de veertiende' allemaal naar het Kiel. Feeeestjeee!!!