GRATIS TICKETS VOOR AFSLUITER SEIZOEN

Beerschot wil zaterdag het seizoen in schoonheid afsluiten en z'n supporters bedanken voor de steun. Wie een abonnement of een ticket heeft voor de wedstrijd tegen Oostende, krijgt een ticket extra. En ook de abonnees van het reguliere seizoen krijgen een ticket. Na de wedstrijd Beerschot-Oostende mogen de fans het veld op voor een slotmoment met een afscheidswoord van Jan Van den Bergh en de presentatie van het nieuwe logo en de nieuwe naam van de club. Het einde van een mooi seizoen. Het begin van een nieuw tijdperk.

Zaterdag eindigt het seizoen. Een seizoen waarin we de sportieve eindstrijd nipt verloren. Maar ook een seizoen waarin we met een vernieuwde kern een hele sterke reeks hebben neergezet, de tweede periode pakten en alweer de finale hebben bereikt. Dit seizoen, en vooral onze supporters, verdienen een mooie afsluiter.

Beerschot pakt uit met een ticketactie. Wie een ticket of een abonnement heeft voor Beerschot-Oostende, krijgt een ticket extra. En ook onze abonneehouders van het reguliere seizoen willen we dit moment niet ontnemen. Ook zij krijgen een ticket.

Alle tickets zijn af te halen in de ticket corner, op vertoon van het abonnement of het online gekochte ticket. Om lange wachtrijen te voorkomen, vragen we aan de supporters ofwel donderdag langs de ticket corner te komen, ofwel zaterdag goed op tijd.

donderdag:        17.00 - 19.00 uur
zaterdag:            16.00 - 20.00 uur

Onze Mannekes gaan er alles aan doen om, net als vorig jaar, het seizoen af te sluiten met een overwinning tegen een ploeg uit 1A. Daarna mogen onze supporters het veld op en zullen zij bedankt worden voor hun trouwe steun. Ook Jan van den Bergh staat erop afscheid te nemen van zijn Beerschot en zijn supporters.

Om het seizoen helemaal af te ronden, tonen we op het grote scherm het nieuwe logo en de nieuwe naam van de club. Het nieuwe logo is van en voor de supporters. Zij verdienen de primeur.

Om alles goed te kunnen zien, mogen de aanwezige fans het veld op. Zo'n 10 minuten nadat de wedstrijd tegen Oostende is afgefloten zal de speaker vragen het veld rustig te betreden. Het veld eerder opkomen is verboden en we vragen onze fans ook respect te hebben voor het materiaal en niet over de ledboarding te klimmen.

We zullen het nieuwe seizoen starten met het historische stamnummer 13, maar ook met een nieuwe naam en een nieuw logo. We schrijven zaterdag een stukje geschiedenis.