FESSOU PLACCA TEKENT TOT 2022

KFCO Beerschot Wilrijk heeft het contract van Fessou Placca verlengd met 3 jaar. De Togolose aanvaller tekende vanmiddag tot 2022.

Fessou Placca speelde door een blessure nog geen minuut dit seizoen maar hij moet niemand meer overtuigen van z'n kwaliteiten en z'n talent. De 23-jarige aanvaller maakte de vorige twee seizoenen 21 doelpunten in 51 wedstrijden. Het spreekt voor zich dat er aanbiedingen waren maar KFCO Beerschot liet zich niet verleiden en bood Placca, ondanks z'n blessure,  een verlengd contract aan.

"Fessou is een jonge speler met heel wat potentieel en specifieke kwaliteiten. Het bestuur legde daarom begin dit seizoen concrete aanbiedingen naast zich neer om de ambities van Beerschot duidelijk te maken." Aldus bestuurslid Jan Van Winckel.

Ook voor Francis Vrancken, van mede-eigenaar DCA, is deze verlenging een  statement: "Placca kon naar 1A maar kiest toch voor Beerschot. Het toont dat Beerschot ambitieus is en weer de mogelijkheden heeft om talenten aan zich te binden. Dat deze verlenging samen valt met een reeks van goeie resultaten is mooi voor de club."

Mogelijk viert Fessou Placca z'n contractverlenging binnenkort met een wederoptreden bij de beloften. De snelle aanvaller traint sinds enkele weken voluit na een zware enkelblessure en staat dichtbij een terugkeer. "Ik ben heel dankbaar voor dit vertrouwen en wil de club nu zo snel mogelijk iets teruggeven. Mijn werk hier was nog niet af. Ik wil naar 1A...met Beerschot!"