Beloften spelen knap gelijk bij leider KV Mechelen

Hoofdafbeelding: 
Body: 

 

Met twee fraaie doelpunten van Driss Amali

Beloften: KV MECHELEN - BEERSCHOT  2 - 2

Knappe prestatie en mooi resultaat van onze beloften gisterenavond op het kunstgrasveld van KV Mechelen. Het jonge team van trainers Hernan Losada en Benni Geerts hield de leidersploeg op een gelijkspel en dat was dik verdiend. De thuisploeg scoorde halfweg de eerste helft het openingsdoelpunt maar tien minuten daarna bereikte Ruben Kesteleyn met een diepe bal Driss Amali, die proper afwerkte.

Eén minuutje later incasseerde Beerschot al direct een tweede doelpunt maar de Kielenaars vochten op kwaliteit en karakter terug. En dat werd op het uur beloond met een tweede treffer van Driss Amali. Die was er als de kippen bij om een door de KV-keeper afgeweerd schot van Brian De Keersmaecker in de rebound binnen te trappen. Een opportunistische goal.

Aanstaande maandagavond ontvangt Beerschot om 20.15 uur in Kontich Oud-Heverlee Leuven, dat aan een knappe remonte bezig is en in het klassement inmiddels leider KV Mechelen heeft bijgebeend. Opnieuw een topper dus voor onze beloften.

 

* DOELPUNTEN: 25' 1-0, 35' Amali 1-1, 36' 2-1, 61' Amali 2-2

* BEERSCHOT: Lejoly, El Hadj, Van De Vyver, Simons, G.Van Camp, Kesteleyn (88' Kaissi), Lavia, De Keersmaecker, Vereeck (59' Muyldermans), Keisers, Amali

 

Info en tekst: Jeroen Jacobs/Danny Geerts

Foto: Jan Mees