Beloften spelen gelijk na doelpuntenrijke spektakelwedstrijd

 

Beloften gommen na de pauze dramatische eerste helft weg

Beloften: WESTERLO - KFCO BEERSCHOT WILRIJK  4 - 4

Wat een wedstrijd gisterenavond in Westerlo, waarbij ons beloftenteam in een totaal ondermaatse eerste helft - en tussen de regenvlagen en windstoten door - van het kasje naar de muur werd gevoetbald en pas na de rust enigszins terug orde op zaken stelde. Al duurde het tot diep in de blessuretijd alvorens Tomas Muyldermans op aangeven van Finn Keisers in extremis nog een puntje uit de brand sleepte.

De thuisploeg tikte KFCO Beerschot Wilrijk helemaal weg in het eerste halfuur; onze jongens stonder erbij en keken ernaar. Pas na de vlammende donderspeech van trainers Hernan Losada en Benni Geerts schrokken de jonge Kielenaars wakker. Tomas Muyldermans scoorde al vroeg een aansluitingstreffer maar na een zoveelste foutje in de Kielse afweer was het opnieuw herbeginnen. Met doelpunten van Athan Devolder en Finn Keisers in het vierde kwartier kreeg paars-wit plots toch weer uitzicht op puntenwinst. Het was uiteindelijk Tomas Muyldermans die de onverhoopte 4-4 binnenknalde.

Ook daarna was het echter nog bibberen, toen Westerlo een alles--of-niks-offensief ontketende maar Antoine Lejoly hield de thuisploeg met een knappe reflex van een 5-4-overwinning.

De volgende competitiewedstrijd van onze beloften is op maandag 10 december, thuis tegen hekkensluiter Union. Aftrap in het stadion van KFC Kontich om 20.15 uur.

 

* DOELPUNTEN: 8' 1-0, 28' 2-0, 31' 3-0, 50' Muyldermans 3-1, 53' 4-1, 55' Devolder 4-2, 60' Keisers 4-3, 90'+4 Muyldermans 4-4

* KFCO BEERSCHOT WILRIJK: Lejoly, Kesteleyn (88' Kaissi), Heyvaert, El Hadj, Van De Venne, Vereeck, Ndombasi (58' Goossens), G.Van Camp (46' Devolder), Keisers, De Keersmaecker, Amali (46' Muyldermans)

* GELE KAARTEN: Heyvaert, Van Camp, De Keersmaecker

 

 

Info en tekst: Eric De Roeck en Danny Geerts

Foto: Jan Mees