Begetube blijft belangrijke sponsor bij KFCO Beerschot Wilrijk

 

Begetube verlengt sponsorcontract met twee jaar

 

KFCO Beerschot Wilrijk zet ook op commercieel vlak belangrijke stappen en is opgetogen dat de firma Begetube de club trouw blijft. Begetube is trouwens al van in het begin een van onze hoofdsponsors en verlengde zijn contract zopas met twee jaar.

Begetube is een fabrikant en verdeler van installatiemateriaal voor verwarming, sanitair en ventilatie. Het bedrijf met hoofdzetel in Aartselaar stond mee aan de wieg van KFCO Beerschot Wilrijk. Het sponsort de club al sinds 2013 en zal dus ook de volgende twee seizoenen met zijn logo op onze shirts prijken.

Afgevaardigd bestuurder Luc Van Onckelen verklaart de band van Begetube met KFCO Beerschot Wilrijk. “Ik heb altijd sympathie gehad voor Beerschot en mijn vrouw is een trouw supporter. Begetube was eerder al partner van KFCO Wilrijk en heeft steeds goede banden onderhouden met voorzitter Eric Roef. Het was dus logisch dat wij mee doorgroeiden met de club. Bovendien is het de grootste club uit de regio en zorgt ze voor veel exposure"

Begetube bestaat 38 jaar en was de pionier van kunstofbuizen die het staal en koper vervingen. Het groeide uit tot een middelgroot bedrijf en ging een samenwerking aan met de Italiaanse IVAR groep.

“Daar liggen onze meeste groeimogelijkheden om een belangrijke internationale speler te worden", aldus Van Onckelen, die op dat vlak gelijkenissen ziet met KFCO Beerschot Wilrijk. “Voetbal is business en KFCO Beerschot Wilrijk is ook een bedrijf met veel groeimogelijkheden. Begetube heeft veel vertrouwen in de nieuwe investeerders en beleidsmensen. Ze hebben hun visie en strategie uit de doeken gedaan en die zijn ambitieus maar realistisch. Alles gebeurt doordacht en professioneel. Dit is een belangrijke en noodzakelijke stap in de geschiedenis van de club.“

 

Meer info via de website: https://begetube.com/