BEERSCHOT START HOMELESS TEAM

Hoofdafbeelding: 
Body: 

De jaarlijkse kerstactie van de Pro League loopt deze week en die staat in het teken van de Belgian Homeless Cup. Ook de shirts van KFCO Beerschot Wilrijk zullen geveild worden en....Beerschot start z'n eigen homeless team!

Zaterdag 22 december is het de laatste match van 2018 en dat wordt meteen het startschot voor het Beerschot Homeless Team. KFCO Beerschot Wilrijk en de stad Antwerpen nodigen alle geinteresseerden en sociale partners uit voor een kennismaking in het Olympisch Stadion. Daarna mogen zij gratis de wedstrijd tegen Lommel bijwonen. In 2019 zullen wij daklozen en andere kansarmen de kans geven om te trainen en tornooien te spelen, en vooral hen warmte en vertrouwen geven.

Tegel Lommel zullen de spelers een shirt dragen met het logo van de Belgian Homeless Cup.
Om het project te steunen, kan je vanaf nu bieden op die wedstrijdshirts. Wil je bieden op een gesigneerd shirt van je favoriete Beerschotspeler, ga dan naar https://www.benl.ebay.be/sch/proleagueplus/m.html?_nkw=&_armrs=1&_ipg=&_fromDe veiling loopt tot 27 december, 23 uur.

De Pro League en de Belgian Homeless Cup bieden ook enkele specials te veil:

Mediapartner VOO biedt de aftrap van Standard - Anderlecht aan. Het Laatste Nieuws schenkt 4 VIP-plaatsen voor het Gala van de Gouden Schoen. Unibet schenkt een VIP-arrangement voor een wedstrijd van Paris SaintGermain en de KBVB doneert een WK-truitje, gesigneerd door alle Rode Duivels. Sporza en Marc Degryse bieden een wedstrijdje golf aan met Marc als compagnon, een fan kan een wedstrijd achter de schermen winnen met Filip Joos en Peter Vandenbempt en er zijn ook weer de VIP-arrangementen voor het Gala van de Profvoetballer. Daarnaast kunnen de fans nog bieden op een gesigneerd en matchworn shirt van Kevin De
Bruyne en gesigneerde ballen van alle Pro League clubs.