BEERSCHOT OPENT POP-UP STORE

Beerschot popt up in het centrum van Antwerpen. Vanaf zaterdag 15 juni kunnen onze supporters de nieuwste Beerschotkledij en -gadgets kopen in een mooie winkel aan het Hopland. In het openingsweekend is er een korting van 10%. Ook de abonnementen kunnen in deze extra fanshop gekocht en afgehaald worden. De Beerschot pop-up store is een samenwerking met kledijsponsor Joma.

Op de vooravond van de laatste wedstrijd van PO2, is Beerschot volop werk aan het maken van het volgende seizoen. Van dinsdag 14 mei t/m vrijdag 7 juni is er 'Operatie Abo' met sterke en sociale vroegboekprijzen. En even later kunnen die abonnementen afgehaald worden, niet alleen in de ticket corner, ook in de nieuwe Beerschot pop-up store.

De pop-up is meer dan een verkoop- en afhaalpunt van abonnementen.  We zullen er ook onze nieuwe merchandising voorstellen. De 'official Beerschot Products' zijn eigen designs en dragen enkel labels en etiketten van Beerschot. 

In het feestelijke openingsweekend van zaterdag 15 en zondag 16 juni krijgen de supporters 10% korting. Het is voor hen een unieke gelegenheid om de eerst T-shirts, sweaters, polo's, pins en sjaals met het nieuwe logo vast te krijgen. Sommige 'Official Beerschot products' zullen limited edition zijn omdat we regelmatig nieuwe kledingstukken en gadgets willen presenteren.

De Beerschot pop-up store zal ook een ontmoetingsplaats worden voor spelers en supporters tijdens acties en evenementen. Zo zal het nieuwe en zelf ontworpen Joma wedstrijdshirt voor het seizoen 2019-2020 gepresenteerd worden in de Beerschot store in hartje Antwerpen.

De Beerschot pop-up store is er tot januari 2020. Ook de fanshop in het Olympisch Stadion blijft open.

Beerschot pop-up store
Hopland 4
2000 Antwerpen