1000 ABONNEMENTEN VERKOCHT HET VOORBIJE WEEKEND

Er zijn het voorbije weekend bijna 1000 abonnementen verkocht. Dat is meer dan het 3-voudige van vorig weekend. De vroegboekperiode loopt nog t/m vrijdag. De ticket corner zal een extra dag open zijn, donderdag van 17 tot 20 uur. We bedanken onze supporters alvast voor het vertrouwen en het geloof in de toekomst.

Beerschot heeft een goed weekend achter de rug. De uitspraak van de Geschillencommissie Hoger Beroep voor het Profvoetbal waardoor KV Mechelen niet promoveert en Beerschot terugkeert naar 1A zal er ongetwijfeld voor iets tussenzitten. Het was zondag merkelijk drukker in de ticket corner. De terugkeer naar 1A zou de bevestiging zijn van een sterk parcours dat 6 jaar geleden begon in eerste provinciale. Te weten dat een competitiehervorming ons nog een jaar vertraging deed oplopen.

Ook maandag loopt de online verkoop vlot. Sinds de sluiting van de ticket corner zondag, zijn er alweer enkele honderden abonnementen verkocht.

Het geloof in de promotie heeft het enthousiasme rond de nieuwe naam en het nieuwe logo nog aangewakkerd. De investeerders en het bestuur zijn de supporters daarvoor dankbaar en garanderen een budgetverhoging en de nodige versterkingen, met de ambitie volgend seizoen een goede middenmotor te zijn, met een stevige thuisreputatie. Beerschot wil stap voor stap op alle vlakken blijven groeien.

De vroegboekperiode loopt nog t/m vrijdag, met dezelfde prijzen als vorig seizoen in 1B, en lagere tarieven voor studenten, jongeren en families. Zondag is het wisseldag en kan elke abonnee z'n plaats komen inwisselen in de ticket corner. De verkoop ligt stil vanaf vrijdagavond en loopt weer vanaf dinsdag 11 juni. Alle info over Operatie Abo: https://www.beerschotwilrijk.be/nl/beerschot-wilrijk/nieuws/operatie-abo-1a-voor-prijs-van-1b

Openingsuren ticket corner

Woendag 5 juni

13.00 uur

20.00 uur

Donderdag 6 juni

17.00 uur

20.00 uur

Zondag 9 juni (wisseldag)

10.00 uur

14.00 uur