Spelersgroep KFCO Beerschot Wilrijk veilig gearriveerd in Antalya

De volledige spelersgroep van KFCO Beerschot Wilrijk, op uitzondering van de geblesseerde Youssef Boulaouali, zijn deze middag veilig geland in de buurt van Antalya in Turkije. Coach Marc Brys verblijft er met zijn team in het Miracle Resort****hotel tot en met dinsdag 10 januari voor de winterstage.

Onze jongens dienden vannacht al zeer vroeg uit de veren te komen (of het nachtje door te doen). Om drie uur stipt verwachtte Marc Brys hen immers al in het Olympisch stadion op het Kiel. Met kleine oogjes stapten alle A-kernspelers, de technische staf, materiaalman Seba en het medisch team vervolgens op de autobus richting Schiphol voor de vlucht richting Antalya.

Op de Nederlandse luchthaven stond het team van Corendon al klaar om de Kielse delegatie perfect op te vangen en te begeleiden voor het inchecken. Om stipt 7 uur steeg het vliegtuig van Corendon, met aan boord onze kampioenen, op richting Turkije. Na een probleemloze vlucht landde het gezelschap omstreeks 13u30 (2 uren verschil met België) op Antalya. Iedereen geraakte ook zonder enige hindernis voorbij de plaatselijke douane en controles.

Op de parking van de luchthaven stond dan al de autobus klaar voor een ritje richting het Miracle Resort****hotel. Ook daar verliep alles zeer vlot aangezien de kamerindeling ruim vooraf aan het hotel toegezonden werd.

Na een luchtige lunch verzamelde Marc Brys zijn spelersgroep voor een eerste training van anderhalf uur op het grasveld van het hotel. Zelfs team-manager Luc De Vos genoot er van dat het grasveld er als een biljartlaken bijlag.

Na de eerste training mocht het medisch team met Sander Nuyens en Bert Haast na een vermoeiende dag de spieren van onze jongens onder handen nemen.

Tussendoor werd het programma uitgedeeld en besproken voor de volgende dagen. Morgen wordt alleszins pittig met liefst drie trainingen op de agenda.

 

Tekst: Patrick Bijnens

Foto’s + info: Luc De Vos