Zonder drie sterkhouders naar Seraing

 

Marc Brys telt met Tom Pietermaat, Jan Van den Bergh en Hernan Losada drie geelgeschorsten

Als gevolg van het overlijden van Marc Steenackers ligt bij KFCO Beerschot Wilrijk de focus nog niet direct op voetballen. Maar toch moeten onze kampioenen zondagnamiddag in en tegen Seraing opnieuw voor de competitiepunten knokken. Het is een wedstrijd waarin bovendien best de misstap van vorige zaterdag tegen Deinze even weggegomd wordt.

Voor die belangrijke partij keert Jimmy De Jonghe weliswaar terug uit schorsing maar nu dient er voor Jan Van den Bergh, Tom Pietermaat en Hernan Losada een plaatsje te worden gereserveerd op de strafbank. Dit trio liep tegen Deinze tegen een derde gele kaart aan...en moet dus een wedstrijd toekijken. Een serieuze aderlating voor KFCO Beerschot Wilrijk, want het zijn drie spelers uit de as van het elftal... wiens namen door coach Marc Brys als het ware automatisch op het scheidsrechtersblad worden ingevuld. 

Verder telt paars-wit de gekende afwezigen: de revaliderende Youssef Boulaouali, Dylan Ragolle (spierletsel) en Davy De Beule (achillespees).

 

De selectie: Clepkens, Steelant, François, De Maeyer, Pereira, Swinkels, Prychynenko, De Jonghe, Thompson, Geudens, Messoudi, Schaessens, Ruytinx, Maes, Rusu, Vermeiren, Placca

 

 

Tekst: Danny Geerts

Foto: Jan Mees