Ze zijn er, onze abonnementen voor de eindronde

Terwijl onze kampioenen nog volop bezig zijn hun voorsprong als leider ten opzichte van een handjevol achtervolgers verder uit te bouwen, pakt KFCO Beerschot Wilrijk vanaf vandaag al uit met de abonnementen voor de eindronde in de maand mei.

Er is de voorbije weken in de media heel wat inkt gevloeid en in de respectievelijke supportersforums onwaarschijnlijk veel afgepalaverd omtrent het nut en de belangrijkheid van deze play-offs in de Eerste Amateur Liga.

KFCO Beerschot Wilrijk stapt niet mee in die (zinloze) discussie. Wij willen geen gezeur over ploegen die al of niet een licentie hebben aangevraagd, gaan niet aan het rekenen of op de veronderstellingstoer. Nee, slechts één zaak is voor ons belangrijk: "Wij willen die play-offs winnen en als kampioen naar 1B doorstoten!" Klare en duidelijke taal. Zoals u dat van ons gewoon bent!

Vier titels en vier promoties op rij, dat is ons enige doel. Het zou een unicum zijn in de nationale voetbalgeschiedenis... en daar wil KFCO Beerschot Wilrijk graag de primeur van op zak steken.

Om dat doel te verwezenlijken, rekenen we uiteraard op de steun van al onze supporters. Niet alleen vocaal op de tribunes, maar ook in de promotie van onze eindronde-abonnementen. Daarom rekenen we op jullie medewerking. Overtuig al je vrienden en kennissen, familieleden - ook nonkel pastoor en tante nonneke zijn welkom in het Olympisch Stadion - , collega's op school of op het werk, goede buren en alle andere bekenden om een eindronde-abonnement op KFCO Beerschot Wilrijk te nemen, en zo onze club naar 1B te roepen en te zingen.

Samen zijn we sterk. Samen willen we de promotie vieren. In een eivol Olympisch Stadion. In een leuke sfeer. Met veel nieuwe gezichten. Met een resem abonnementen.

U doet toch ook mee...?!


Verleng vandaag nog uw abonnement voor de play offs!

 

Tene Quod Bene