Winterstage in Antalya - dag 5

Verjaardagstaart voor Mo Messoudi

Vandaag stond er in Antalya, na enkele dagen zwoegen en zweten, slechts één training (‘s morgens) op het programma voor de spelersgroep van Marc Brys. Zo kunnen de batterijen de volgende dagen terug opgeladen worden en tevens in het vooruitzicht van de oefenmatch van morgen tegen FC Ordabasy uit Kazachstan. De Mannekens kregen daarom in de namiddag vrij. Sommigen vulden die vrije tijd in met even te gaan shoppen ofwel te voet of via een merkwaardige driewieler (zie foto).

Onze voorzitter Eric Roef en algemeen directeur Marc Steenackers stelden de afgelopen dagen vast dat er hard gewerkt werd op de stage. Beiden keerden vandaag zodoende met hun echtgenotes met een goed gevoel terug richting het koude België.

Mo Messoudi mocht vandaag op de winterstage 33 kaarsjes uitblazen. De spelersgroep had voor Mo zijn verjaardag speciaal een grote taart geserveerd na het dinner voor het volledige KFCO Beerschot Wilrijk gezelschap.

Na het avondeten werd er naar KFCO Beerschot Wilrijk stagetraditie ook een kwis georganiseerd. De groep met Alexander Maes, Hernan Losada, Arjan Swinkels, Quintijn Steelant en Denis Prychynenko werd uitgeroepen tot het slimste vijftal van de winterstage.

Nieuws uit de ziekenboeg: Bjorn Ruytinx heeft nog last van overbelasting. Hernan Losada en Tom Pietermaat trainden terug met de groep mee.

 

Tekst: Luc De Vos (info) / Patrick Bijnens

Foto's: Luc De Vos