Weekprogramma van 7 tot 13 augustus

 

Vanaf nu alles in het teken van Lierse...

Twee dagen vrij: zaterdag én zondag. Dat was het cadeau dat Marc Brys voor zijn spelers in petto had na de schitterende wedstrijd én knappe 3-0-overwinning van vorige vrijdag tegen Union. Maar vanaf maandagmorgen wordt in het oefencomlex in Wilrijk het trainingsprogramma weer op gang getrokken, en ligt op de focus op de competitieduel van aanstaande zondag tegen Lierse.

 Gehoopt wordt dat Mo Messoudi in de loop van de week weer zal kunnen aansluiten bij de groepsessies. Hij deed het de voorbije dagen rustig aan, nadat hij in de laatste oefenwedstrijd tegen Jong Ajax een klein spierscheurtje in de hamstrings had opgelopen.

We herinneren er onze supporters aan dat voor de verplaatsing naar Lierse de "combi-regeling" van toepassing is. Tickets en vervoer met de bus zijn dus enkel beschikbaar via onze supportersclubs. Het bezoekersloket aan het Lisp is zondag gesloten.

 

Het weekprogramma

* Maandag 7 augustus: twee trainingen, om 10 uur en 15 uur

* Dinsdag 8 augustus: twee trainingen, om 10 uur en 15 uur

* Woensdag 9 augustus: twee trainingen, om 10 uur en 15 uur

* Donderdag 10 augustus: vrij

* Vrijdag 11 augustus: twee trainingen, om 10 uur en 15 uur

* Zaterdag 12 augustus: training om 10 uur, gevolgd door wedstrijdanalyse

* Zondag 13 augustus: competitiewedstrijd Lierse SK - KFCO Beerschot Wilrijk, Herman Vanderpoortenstadion, Lier, aftrap 16 uur

 

Hou er rekening mee dat trainingen en uren steeds 'last minute' kunnen wegvallen, verplaatst worden of vervangen door een fitness-sessie..

 

Tekst: Danny Geerts

Foto: Jan Mees