Weekprogramma van 11 tot 17 september

 

Ook deze week een goedgevuld trainingsschema

De spelers van KFCO Beerschot Wilrijk genieten vandaag maandag van een vrije dag. Verdiend? Dat zal nog niet! Het geeft de heren Messoudi & co de mogelijkheid om de knappe uitzege bij Cercle Brugge vanuit de luie zetel nog eens na te savoureren én zich tegelijkertijd op te laden voor de trainingen die vanaf dinsdag weer op het programma staan.

"Hard blijven werken" mag dan misschien wel als een (voetbal)cliché klinken, in het oefencomplex aan het Universiteitsplein in Wilrijk vormt het al seizoenenlang de basis van de immer groeiende successenreeks van onze kampioenen. Maar dat had u misschien al opgemerkt?

Aangezien 'Tene Quod Bene' het clubmotto is, wijzigt Marc "Altijd Prijs" Brys ook deze week niks aan de voorbereiding op competitiewedstrijd nummer zes van aanstaande zaterdag tegen VC Westerlo. Niet vergeten dat die partij reeds om 17 uur wordt afgetrapt... en dat u uw tickets makkelijk online kan bestellen via  http://tickets.beerschotwilrijk.be

 

Het weekprogramma

* Maandag 11 september: vrij

* Dinsdag 12 september: twee trainingen, om 10 uur en 15 uur

* Woensdag 13 september: twee trainingen, om 10 uur en 15 uur

* Donderdag 14 september: één training, om 10 uur

* Vrijdag 15 september: één training, om 10 uur, gevolgd door wedstrijdanalyse

* Zaterdag 16 september: competitiewedstrijd KFCO Beerschot Wilrijk - VC Westerlo, Olympisch Stadion, aftrap om 17 uur

* Zondag 17 september: één training, om 10 uur

 

Hou er rekening mee dat trainingen en uren steeds 'last minute' kunnen wegvallen, verplaatst worden of vervangen door een fitness-sessie.

 

Tekst: Danny Geerts

Foto: Jan Mees