Wedstrijdbalschenker Woodtex

WOODTEX, ALLES OM VAN UW HUIS EEN ECHTE THUIS TE MAKEN

Onze wedstrijdbalschenker van deze week is werkelijk uit het goede hout gesneden. Woodtex, opgericht in 1966 door Marcel & Jeanne Van der Auwera-De Leeuw en gevestigd op de Boomsesteenweg 680 in Wilrijk, is al 51 jaar de expert in de verkoop van de meest kwalitatieve houtsoorten maar ook voor bouwmaterialen kan u bij hen terecht.

Een zeer uitgebreid gamma, scherpe prijzen, advies, service en thuislevering voor al uw houten balken, laminaat parket, multiplex, plaat- en bouwmateriaal, bij Woodtex bent u aan het juiste adres.

Niet enkel voor uw op maat gezaagd houtwerk kan u in Wilrijk terecht ook de doe-het-zelver vindt zijn materiaal, werkelijk alles voor de hobbyist tot de semiprofessioneel. Plaatmaterialen, isolatie, ramen en deuren, bouwmaterialen, wand- en plafondpanelen, parketten en laminaten, kurkvloeren, verlijmde tabletten, ingebouwde kasten, tuinhout, gereedschappen, verven, onderhoudsproducten, badkamers, etc... Onze inkopers zorgen steeds voor de beste prijzen en nieuwigheden op de markt. Ook de toonaangevende merken ontbreken niet in onze winkel van 6000m2 met meer dan 40.000 artikelen.

Eén van de grootste troeven van Woodtex is dat het een familiebedrijf is en blijft. Na de verhuis in 1979 naar de Boomsesteenweg, als een van de eerste bedrijven op de winkelboulevard, namen in 1993 drie van de zeven kinderen de zaak over. Sedert 2008 is Guido Van der Auwera de enige zaakvoerder. Zijn zoon Bert neemt als floormanager veel werk uit zijn handen en dochter Karolien staat in voor de publiciteit en wat erbij komt kijken. Nog een voordeel van een familiebedrijf is dat men beschikt over trouwe en gemotiveerde werknemers, 44 werknemers waarvan een zestal meer dan 30 jaar in dienst.

Eén van de troeven van het bedrijf is dat men steeds de vernieuwing op de markt op de voet volgt, zodat de klant steeds over de nieuwste producten kan beschikken.

Mocht u nog vragen hebben? Stel ze gerust aan onze info-balie in de winkel. Daar zitten topverkopers om u bij te staan met alle informatie zoals beschikbaarheid, bijkomende technische uitleg of raad.

www.woodtex.be

Tene Quod Bene

Tekst: Koen Truyens

Wilt u ook eens uw bedrijf of een individu in de schijnwerpers plaatsen en de aftrap geven voor de wedstrijd van KFCO Beerschot Wilrijk, neem dan contact op met Nicolas Van Camp, n.vancamp@kfco.be 0499 34 93 80