Verlies en winst voor onze beloften

 

Beloften KFCO Beerschot Wilrijk puren drie op zes uit twee verplaatsingen

Ons tweede elftal kreeg de voorbije week twee uitwedstrijden voorgeschoteld, en daarin lieten de jonge jongens van trainer Frank Magerman een zege en een nederlaag optekenen. In Virton begon het nochtans prima voor paars-wit nadat Yavuz Tek halfweg de eerste helft de openingsgoal voor zijn rekening nam. Een mooi doelpunt, opgezet na een snelle spelhervatting van Jordi Nolle en een gemeten voorzet van Rob Spanoghe. Op slag van rust lukte Virton de gelijkmaker via een razendsnelle counter, en na de pauze moest KFCO Beerschot Wilrijk de wet van de sterkste ondergaan, zodat er uiteindelijk een vrij logische 3-1-eindstand op het bord verscheen.

In en tegen Heist zorgde Farouk El Malki met een perfecte assist richting Jolan Truyzelaere voor een Kielse voorsprong. Heist knokte zich terug in de partij, tot El Malki zelf aan het kanon ging staan om een voorzet van Maxim Bertels af te ronden. Maar opnieuw stelde de thuisploeg daarna gelijk. Het laatste woord was voor de debuterende en pas ingevallen Zakaria Achbari. Toen die op aangeven van Jonah Van Der Sande scoorde was het 'derde keer goede keer' voor KFCO Beerschot Wilrijk. Twee-drie, en de drie punten waren binnen. Een zege behaald op wilskracht.

Met deze drie op zes blijven de beloften van KFCO Beerschot Wilrijk onverminderd in de middenmoot van het klassement bivakkeren.

 

EXCELSIOR VIRTON - KFCO BEERSCHOT WILRIJK  3 - 1

* DOELPUNTEN: 24' Tek 0-1, 44' 1-1, 62' 2-1, 79' 3-1

* KFCO BEERSCHOT WILRIJK: Nolle, Van Der Sande, El Hajoui (58' Mohamed), Van De Venne, El Maimouni, Tek, El Malki (76' Bertels), Van den Bosch (63' B.Geudens), Spanoghe (63' Praets), Truyzelaere, Algoet

 

KSK HEIST - KFCO BEERSCHOT WILRIJK  2 - 3

* DOELPUNTEN: Truyzelaere 0-1, 1-1, El Malki 1-2, 2-2, Achbari 2-3

* KFCO BEERSCHOT WILRIJK: Nolle, Van Der Sqndem Vqn de Vennem Robertson, (78' Vandekeybus), Tek, El Malki (78' Achbari), Bertels, Van den Bosch, Spanoghe (88' Mohamed), Truyzelaere (66' El Hajoui), Algoet 

 

Info en tekst: Jeroen Jacobs en Danny Geerts

Foto: Jan Mees