Vacature beloftencoach KFCO Beerschot Wilrijk

 

KFCO Beerschot Wilrijk zoekt opvolger voor Frank Magerman

Op het einde van dit seizoen verlaat beloftencoach Frank Magerman onze club. KFCO Beerschot Wilrijk bedankt hem voor de vier seizoenen die hij bij ons in dienst in geweest. Tijdens het debuutjaar van onze club als ervaren middenveld-dynamo die mee het pad effende naar de kampioenstitel in eerste provinciale en de doorgroei naar de nationale voetbalreeksen; in de drie daaropvolgende seizoenen als gedreven trainer/coach van het beloftenelftal.

Frank Magerman ging onlangs in op een aanbod om bij KFC Duffel vanaf volgend seizoen hoofdcoach te worden. De ganse Beerschot-Wilrijk-familie wenst hem daarbij enorm veel succes, alsook in zijn verdere trainersloopbaan.

 

Dit alles impliceert dat KFCO Beerschot Wilrijk voor het seizoen 2017-2018 op zoek moet naar een nieuwe beloftencoach. Dit doen we langs deze weg, via een open sollicitatie.

Bent u een geïnteresseerde en gemotiveerde trainer die in het bezit is van een diploma "Uefa A", meldt u dan - per e-mail - aan bij onze sportief manager Frank Staes: frankstas@telenet.be

 

Tekst: Danny Geerts

Foto: Jan Mees