Tickets thuiswedstrijd Tubeke online te koop

 

Koop nu al uw ticket(s) voor onze tweede thuiswedstrijd

Keidruk was het in de Ticket Corner vorige vrijdagavond, met lange wachtrijen. Zowel voor het afhalen van de abonnementen als voor de verkoop van wedstrijdtickets. Blijkbaar zijn toch nog een groot aantal supporters niet op de hoogte, of staan ze weigerachtig om gebruik te maken, van het online ticketing systeem. Nochtans is het de simpelste én gemakkelijkste manier om aan uw toegangskaarten te geraken voor de thuiswedstrijden van KFCO Beerschot Wilrijk. Via  http://tickets.beerschotwilrijk.be

Het online ticketing systeem biedt vanaf nu tickets aan voor onze tweede thuiswedstrijd van het seizoen, op zondag 20 augustus om 16 uur tegen AFC Tubeke. Nu bestellen = zeker van uw tribunezitje. Doen!

 

We herhalen dat voor de uitwedstrijd van aanstaande zondag tegen Lierse voor de supporters van KFCO Beerschot Wilrijk de combi-regeling van kracht is. Voor tickets en de daarbijhorende busreis naar het Herman Vanderpoortenstadion neemt u best contact op met een officiële supportersclub. Het bezoekersloket op het Lisp is zondag gesloten.

 

Tekst: Danny Geerts