UPDATE - Ticketinfo en andere afspraken voor verplaatsing naar Westerlo

 

Achthonderdnegentig tickets voor onze supporters in 't Kuipje. Opgelet: aangepaste prijzen!

Bij deze trekken we een dikke vette streep onder de competitiewedstrijd van zaterdagavond tegen Cercle Brugge en draaien we de focus op de volgende opdracht van KFCO Beerschot Wilrijk: een uitwedstrijd bij VC Westerlo op zondag 15 oktober om 16 uur in 't Kuipje.

Geen combi-regeling deze keer (joepie!), wat betekent dat onze supporters eventueel ook met eigen vervoer naar de Antwerpse Kempen kunnen rijden.

Westerlo voorziet voor KFCO Beerschot Wilrijk in totaal 890 tickets, verdeeld over 240 zit- en 650 staanplaatsen. De prijzen voor een zitje in de tribune zijn € 21 voor volwassenen, € 9 voor jongeren tussen 12 en 15 jaar, en € 5 voor kinderen jonger dan 12 jaar. Op de staanplaatsen kosten tickets € 16 (volwassenen), € 6 (12 tot 15 jaar) en € 3,50 (- 12 jaar).

Tickets kunnen worden aangekocht in de Ticket Corner van het Olympisch Stadion op donderdag 12 oktober tussen 17 en 19 uur. Op de wedstrijddag zelf is het bezoekersloket van 't Kuipje open vanaf 14.30 uur.

 

Voor onze suppportersbussen is er parking voorzien achter het kunstgrasveld in de straat Goorakker. Bussen dienen hiervoor aan het kruispunt Breerijt - Zandberg de straat Breerijt in te draaien (links indien men uit Aarschot - Olen komt, rechtsaf indien men uit richting Geel komt).

Bezoekende supporters met een persoonlijk voertuig kunnen vrij parkeren in de straten rondom het stadion. 

Handtassen zijn toegelaten, rugzakken niet. 

Mindervaliden en rolstoelgebruikers hebben gratis toegang maar dienen hun aanwezigheid vooraf te melden via het secretariaat van Westerlo: ticketing@kvcwesterlo.be. Graag een kopie van het invaliditeitsattest toevoegen bij de aanvraag. Begeleiders betalen € 8 voor hun toegangskaart.

 

 

Tickets voor onze thuiswedstrijden tegen OH Leuven en Roeselare zijn beschikbaar online

Wie al tickets wil kopen voor onze thuiswedstrijden van zondag 22 oktober tegen Oud-Heverlee Leuven en vrijdag 27 oktober tegen Roeselare kan dat doen via onze online ticketing service http://tickets.beerschotwilrijk.be