Ticket- en verplaatsingsinfo Tubeke

 

875 tickets en geen combi-regeling

De eerstvolgende uitwedstrijd voor KFCO Beerschot Wilrijk is de verplaatsing naar Tubeke op zondagnamiddag 10 december, met aftrap om 16 uur.

Na de vergadering van eergisteren werd door de burgemeester en de politie van Tubeke beslist dat voor deze wedstrijd de combi-regeling niet van kracht is. En dit als gevolg van het vlekkeloze verloop van onze vorige verplaatsing naar het stade Leburton enkele maanden geleden.

 

* Tickets

De thuisclub voorziet voor onze supporters een totaal van 875 tickets, allemaal zitplaatsen. Tickets kosten € 16 (€ 15 + € 1 administratiekosten) voor volwassenen. Kinderen onder de 12 jaar betalen € 1, voor het afdrukken van het ticket. Andersvaliden en hun begeleider hebben gratis toegang, maar dienen zich wel op voorhand aan te melden.

Supportersclubs worden geadviseerd om hun bestellingen ten laatste tegen woensdag 6 december om 17 uur door te geven.

Tickets in voorverkoop kunnen worden afgehaald in de Ticket Corner van het Olympisch Stadion op donderdag 7 december tussen 17 en 19 uur.

Indien er na de voorverkoop op het Kiel nog tickets overblijven, zijn deze te bekomen aan het bezoekersloket van het stadion in Tubeke.

 

* Reisweg

Volgende reisweg wordt geadviseerd voor onze supporters, zowel autobussen als personenwagens: E19 afrit 21 Halle naar E429 richting Tubize. In Tubize vervolgens afrit 23 Hondzochtsesteenweg (Chaussée d’Hondzocht). Deze weg ongeveer 3 km volgen tot aan kruispunt met de Brusselsestraat (rue de Bruxelles). Dit is het rendez-vouspunt vanwaar voor begeleiding wordt gezorgd.