Supporters, welkom op onze Nieuwjaarsreceptie van vrijdag 20 januari 2017

 

Niet te missen: Nieuwjaarsreceptie en Kielse "State of the Union"

 

Zes dagen na de eerste competitiewedstrijd van 2017 - thuis tegen Dender - nodigt KFCO Beerschot Wilrijk graag en met heel veel plezier alle supporters uit voor een grootse nieuwjaarsreceptie in het Olympisch Stadion. Noteer de datum nu maar al in jullie agenda: vrijdag 20 januari 2017, tussen 19 en 22 uur in de Hall of Fame en/of buiten aan de hoofdingang op het grote scherm.

Wat staat er op het programma die avond? Een sportieve en financiële evaluatie van de voorbije drie (succes)seizoenen, gekoppeld aan onze toekomstvisie. Noem het gerust de Kielse "State of the Union", onder leiding van onze algemeen directeur Marc Steenackers. Die start stipt om 20 uur.

Uiteraard zorgt ons cateringteam voor de onontbeerlijke drankjes en hapjes. Zo voorziet KFCO Beerschot Wilrijk op die avond voor elke supporter drie bonnetjes om én de droge levers én de knorrende magen gelukkig te maken.

Laat ons het nieuwe jaar 2017 op een even indrukwekkende manier inzetten, zoals we 2016 hebben uitgewuifd. Op de Nieuwjaarsreceptie van KFCO Beerschot Wilrijk van vrijdag 20 januari in het Olympisch Stadion. Met - we herhalen het nog maar eens een keer - sportieve en financiële info, een toekomstbeleid. Tussen pot en pint, in een gemoedelijke sfeer. Met de brede glimlach. Op z'n Beerschot-Wilrijks dus...!

Staat de datum inmiddels in jullie agenda?   ;-)