Selectienieuws KFCO Beerschot Wilrijk - KSK Heist

Kevin Geudens geschorst voor duel tegen KSK Heist

Net als vorig weekend staat er voor KFCO Beerschot Wilrijk ook morgen weer een thuismatch op het Kiel op het programma. Met de komst van KSK Heist en onze ex-speler Dries Ventôse, zakt opnieuw een club uit de top 5 van het klassement naar het Olympsich stadion af.

Trainer Marc Brys kan voor deze topmatch geen beroep doen op Kevin Geudens die vorige week tegen Virton zijn derde gele kaart pakte. Geudens wordt hiermee nog maar de eerste speler van KFCO Beerschot Wilrijk die dit seizoen langs de kant moet blijven wegens een schorsing. Verder ontbreken ook nog steeds Bjorn Ruytinx (out na een kleine medische ingreep) en Youssef Boulaouali (revalidatie na gescheurde kruisband) in de selectie. Dylan Ragolle bleef deze week afwezig wegens ziekte maar hervatte vandaag terug de training.

De selectie: Clepkens, Steelant, De Maeyer, Pereira, Prychynenko, Swinkels, Van den Bergh, De Jonghe, Thompson, Pietermaat, Ragolle (?), De Beule, Messoudi, François, Losada, Schaessens, Maes, Rusu, Vermeiren, Placca

 

Tekst: Patrick Bijnens

Foto: Jan Mees