Marc Brys en zijn assistenten ook volgend seizoen bij KFCO Beerschot Wilrijk

 

"Never change a winning team"

En het goede nieuws blijft maar binnenstromen bij KFCO Beerschot Wilrijk. Zo bereikte voorzitter Eric Roef een overeenkomst met de volledige technische staf, zodat zij ook volgend seizoen op het Kiel de sportieve keuzes zullen maken.

Met andere woorden: hoofdtrainer/coach Marc Brys, zijn assisten Issame Charaï en Marc Noë en keeperstrainer Bram Verbist blijven gewoon bij "de ploeg van't stad", wanneer we straks officieel in het Belgisch profvoetbal debuteren. 

Een even terechte als logische keuze van ons clubbestuur, want het cijfermateriaal dat Brys & Co met 23 competitiezeges, 2 gelijkespelen en amper 2 nederlagen kunnen voorleggen is ronduit indrukwekkend. Terwijl ook het voetbal herkenbaar (lees: aanvallend, spectaculair en succesvol) is én dus best gezien mag worden. Tel daarbij de gedreven, professionele trainingsaanpak én de ronduit schitterende sfeer die in de spelersgroep werd gecreëerd... en het mag niet verwonderen dat KFCO Beerschot Wilrijk met dit topkwartet aan het seizoen in 1B wil - en zal - beginnen.

Goeien bal van ons bestuur!

 

Tekst: Danny Geerts

foto: Jan Mees