KFCO Beerschot Wilrijk proudly presents...BEERSCHOT TV

 

Een eigen tv-station voor KFCO Beerschot Wilrijk

Het stond al even in de steigers, maar gisteren was er dan eindelijk de officiële "launch": Beerschot TV. Dat de eerste aflevering samenvalt met onze intrede in het profvoetbal van 1B is geen toeval natuurlijk. Of wat dacht u?

Via Beerschot TV willen wij onze supporters en sympathisanten nog dichter bij de club betrekken... en tegelijkertijd ook élke voetballiefhebber laten kennismaken met de enige echte Ploeg van 't Stad.

Wat u van Beerschot TV mag verwachten? Serieuze en leuke informatie over alles wat er zich in de schoot van KFCO Beerschot Wilrijk afspeelt, ludieke bijdragen ook, nostalgische terugblikken in 'de goeien ouwen tijd',... Kortom, alles wat u over onze club graag zou willen weten. Uit eerste hand dan nog... Gedurende de week van een thuiswedstrijd mag u een nieuwe aflevering verwachten.

Op onze website hebben we bovenaan in de paarse informatiebalk een item "TV" geïntegreerd, waarbij u met één simpele klik alle afleveringen van Beerschot TV kan terugvinden. En uiteraard plaatsen wij alle Beerschot TV-items ook onmiddellijk op onze facebookpagina. Aflevering 1 staat momenteel online.

Welkom in de grote Beerschot-Wilrijk familie, Beerschot TV...!

 

Tekst: Danny Geerts