Bezoekersvak in Westerlo helemaal uitverkocht

 

Alle tickets zijn de deur uit. Bezoekersloket van 't Kuipje blijft zondag gesloten

Het is jammer maar helaas: supporters die zondag graag de competitiewedstrijd tussen VC Westerlo en KFCO Beerschot Wilrijk willen bijwonen en nog geen ticket in hun bezit of besteld hebben, zijn er aan voor de moeite. Zonet gingen immers de allerlaatste tickets voor het bezoekersvak in 't Kuipje de deur uit. Alle achthonderdnegentig toegangskaarten zijn aan de man/vrouw gebracht.

"Het bezoekersvak is helemaal uitverkocht en er is geen enkele mogelijkheid om zondag nog meer supporters toe te laten", laat onze veiligheidsverantwoordelijke André Mentens weten vanuit Westerlo, waar hij deelneemt aan een vergadering met de thuisploeg, de veiligheidsdiensten en de plaatselijke politie."Dat betekent dat ook het bezoekersloket van 't Kuipje zondag dicht blijft. Op is op, en eventuele andere vakken kunnen in het stadion van Westerlo niet opengesteld worden voor supporters van de bezoekers."

Ticketloze supporters van KFCO Beerschot Wilrijk zullen de confrontatie met de Kemphanen dus noodgedwongen via Proximus TV moeten volgen...

 

Tekst: Danny Geerts

Foto: VC Westerlo