Bekermatch Lokeren en verplaatsing OH Leuven: allebei combi-regeling

 

Verplaatsingen naar Daknam en Den Dreef: tickets en vervoer enkel via supportersclubs

De combi-regeling, we hebben het weer twee keer aan onze rekker. Zowel voor de bekerverplaatsing van woensdag 20 september in Lokeren als voor de competitiewedstrijd van zondag 24 september bij Oud-Heverlee Leuven hebben de politie en veiligheidsdiensten beslist dat voor de supporters van KFCO Beerschot Wilrijk de combi-regeling geldt.

Dat betekent dat onze fans niet met eigen vervoer naar Oost-Vlaanderen en/of Vlaams-Brabant kunnen rijden én dat de bezoekersloketten van de respectievelijke stadions op de wedstrijddag gesloten zijn.

Wie de verplaatsingen wil meedoen, neemt best contact op met onze supportersclubs. Zij reserveren voor u graag een plaatsje op de bus én zorgen ervoor dat u over een geldig inkomticket beschikt.

Hieronder geven we onze supporters nog wat praktische info mee voor de twee verplaatsingen...

 

Voor tien euro naar Lokeren

* TICKETS - Voor de Croky Cup-match tegen Lokeren bedraagt de algemene inkomprijs €10 (+ € 1 administratiekosten). Jongeren onder de 18 jaar betalen € 5 (+ € 1 administratiekosten), kinderen jonger dan 12 jaar hebben gratis toegang.  

* VERPLICHTE REISWEG - E17 richting Gent – afrit 12 Lokeren.  Vanaf dat punt worden de bussen door de politie begeleid tot aan het stadion. De bussen mogen zich ten vroegste om 18u30 aanbieden aan het rendez-vouspunt..

* ANDERSVALIDEN - Onze andersvalide supporters zullen door onze stewards aan de bussen worden opgevangen en naar hun speciale plaats in het Daknamstadion geleid.

 

Iets duurdere tickets in Leuven

* TICKETS - KFCO Beerschot Wilrijk kreeg 1.400 tickets toegewezen, allemaal zitplaatsen. Een zitje in de tribune van het "KingPower@DenDreef"-stadion kost € 15 (+ € 1 administratiekosten) voor volwassenen. Jeugd tussen 12 en 17 jaar betaalt  € 10 (+ € 1 administratiekosten), terwijl jongeren onder de 12 jaar voor € 5 (+ € 1 administratiekosten) binnen mogen. Andersvaliden betalen € 10, rolstoelbegeleiders hebben gratis toegang.

* RENDEZ-VOUS - Perimeter en rendeze-vous punt: Koning Boudewijnlaan tussen Celestijnenlaan en Sint- Jansbergsesteenweg – vanaf 14.30 uur onder escorte van motorrijders (max. 4 bussen per keer ) naar het stadion. Vanaf hier dient alle drank opgeborgen.

* COMBI-AFSPRAKEN - Artikel 42 Bij voetbalwedstrijden in het KingPower@DenDreef stadion waarvoor een combiregeling wordt opgelegd, is het voor de bezoekende supporters verboden om zich vroeger dan anderhalf uur voor het aanvangsuur van de wedstrijd te begeven binnen de perimeter, zoals bepaald in het Koninklijk Besluit van 12 september 2011.

Artikel 44 Bij voetbalwedstrijden in het KingPower@DenDreef stadion waarvoor een combiregeling wordt opgelegd, dienen alle alcoholische dranken bij aankomst in de perimeter, in de kofferruimte van de bus te worden geladen. In voorkomend geval, kunnen de alcoholhoudende dranken in beslag worden genomen overeenkomstig de modaliteiten vervat in artikel 30 van de Wet van 5 augustus 1992 op het politieambt. 

Artikel 45 De busverantwoordelijke, met name de persoon die de bus heeft ingelegd, is verantwoordelijk voor de naleving van de voorschriften uit de artikelen 42 tot en met 44. De bestuurder van het voertuig kan eveneens verantwoordelijk worden geacht voor de naleving van de voorschriften uit de artikelen 42 tot en met 44.

* GEEN RUGZAKKEN EN HANDTASSEN - Hou er rekening mee dat de Leuvense politie hier streng op toekijkt.

* VERPLICHTE REISWEG - Via E40 Brussel – Leuven - aan de verkeerswisselaar E40/E314 = richting Leuven/Hasselt/Genk - E314 afrit 15 = Leuven – vervolgens Koning Boudewijnlaan – rechts Tervuursevest (ring rond Leuven) – parking ter hoogte bezoekersingang Tervuursevest.

Via E314 Leuven – Brussel – op de E314 afrit 15 = Leuven – vervolgens Koning Boudewijnlaan – rechts Tervuursevest (ring rond Leuven) – parking ter hoogte bezoekersingang Tervuursevest.

 

Nog een gouden raad voor onze supporters die deze verplaatsingen willen meepikken: wacht niet te lang. Neem best zo snel mogelijk contact op met een officieel erkende supportersclub

 

Tekst: Danny Geerts

Info: Francis Regemeutter